Dansa dansa

Igår var sista danspasset för denna terminen, var himla roligt! Även om det var helt ny koregrafi med massa svåra armar så fick jag till det till slut... Dock hade jag publik första kvarten, som vanligt... Har så himla svårt att koncentrera mig då jag vet att fyra ögon glor på mig, särskilt om man ska försöka lära sig nya steg.. Kom tillbaka sista kvarten istället;)

En lite rolig sak med dansen.. För några veckor sedan fick vi lära oss ett nytt steg som jag var helt övertygad hette "Fader Fora" tyckte det var väldigt lustigt med tanke på att det är som i fångarna på fortet..Så jag har gått runt o pratat om det steget, tills jag sa till Branca o hon bara "Men Becca jag trodde du skoja, det heter ju pas de fois" (eller liknande) hehe jag som trodde jag var så insatt i dansvärlden nu efter 7pass...

Idag har ajg tagit mig en ordentlig sovmorgon, tror det betyder att jag skippar omtentan imon... Dock blir det inte utgång för det, även om det är många påtryckningar om det. Kör nyttiga veckan, så då blir det ingen alkohol fören på lördag.

Föresten så fasar jag inför nästa termin, förutom att jag ska ta igen alla mina släpande tentor så ska jag läsa; projektledning, retorik o engelska för ekonomer, o allt detta utan min allra käraste Jojo=(...
Hon flyttar till Götet för jobb och egen lägenhet, men jag är jätteglad för hennes skull men kommer sakna henne som sjutton... Så nästa termin så ska jag försöka blogga mkt så hon får hänga med på ALLT som händer... ALLT hamnar på bloggen!!!

Piff och Piff på bankett!

Kommentarer
Postat av: Piff

Låter bra med den utlovade bloggningen, ser jag fram emot! Det betyder dock inte att saknaden efter dig komemr vara mindre, kommer gråta mig till sömns varje kväll, buhuhuhu...Men becca om det nu är nyttiga veckan så kan du göra den ännu nyttigare genom att gå ut och dansa nyktert! Träning(läs shaka loss) plus att du socialiserar med folk - nyttigt för både kropp och själ ;)

2008-12-04 @ 12:14:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0