Skandal!

Nu är det inte längre nedräkning från norge.. Aningen dålig uppdatering kan jag erkänna.
Kan det bero på att jag vart så sysselsatt med att vara full, bakfull, plugga, föreläsningar, hänga med vännerna, festa, nollning, nollephest, tackfest och träna tro?

Damn yeah I have!!!

Så om ni nu hoppades på att få läsa om hur tiden sen jag skrev sist har förflutit så måste jag göra er besvikna, kommer inte hända...

Däremot kan jag informera om att jag äntligen ska bli ihop lappad, Karlstad förtjänar lätt en eloge för kortast väntetid någonsin. Blev uppskriver på väntelista på onsdag, fick samtal om återbud dagen efter, så på onsdag bär det av till Arvika för att bli uppkarvad. Tjoho!
Mamma kommer upp på tisdag, hon insisterar på att köra mig till sjukhuset (trots att hon inte vet vart det ligger, tror knappt hon vet vart Arvika ligger) istället för att få betald skjuts från landstinget. Jaja blir nog bra, hon har lovat storhandling, matlagning, tvättning och upppassning. Låter inte helt fel, dock får hon inte röra min tvätt, inte efter att hon senast förvandla mina vita plagg till ljusrosa plagg. Jag är inte otacksam, men det är bara inte min färg!

Så nu ska jag passa på att ta tag i mitt liv, en vit månad (minst). Tentaplugg, duktig matlagning och skärpning. Sen ska man kanske passa på att utnyttja sin situation också, skjuts, hiss, sympatier o hela fadderuttan.
Men får hoppas jag är pigg o kry, och inte behöver hoppa på kryckor så länge.

Nu ska jag återgå till koncernredovisningen, mycket trevligt en söndag helt fri från bakfylla.

image62
Ett kort på några av oss bästa från nollningen!

RSS 2.0