Jippie!!!

Happy happy HAPPY!!!

Jag får csn, handläggaren ringde igår. Det skulle verkligen inte vara några problem, med tanke på mina tidigare bra resultat så får man ha en svacka, särskillt under mina omständigheter menade hon. Tjoho!!!(ibland hjälper det att ta sängvägen, skönt att slippa för denna gången..)

Jag är så glad och lättad. Nu kan jag fokusera hundra procent på plugget och klara allt denna termin! (försöka går ju)

Nu ska jag äta frulle, sen föreläsning 10-12. Himla intressant, går igenom politisk historia, allt från filosoferna i antikens grekland, till svenska medeltiden. Jag som gillar filosofi, historia och samhällskunskap stormtrivs.

Sen ska jag tvinga iväg mig till sjukgympan, om jag nu får komma fram på hans telefontid. Så dåligt att han bara har en timme två gånger i veckan och så tutar det upptaget hela timmen. Tror jag skiter i tid och bara åker dit, har ju för sjutton inte tränat på två veckor nu...

Helgen blir SKÖJ!!!

Kursstart och knät

Har vart på uppropet för en av de nya kurserna, Arbetsrätt. Tror det blir en relativt soft kurs då jag känner igen det mesta ifrån Handelsrättsliga översiktskursen, intressant iaf. Dock höll jag på att dö av kissnödighet och han bara malde på och malde på. Blir som en mentalblock när man blir instängd i en föreläsningssal, antingen börjar magen kurra (hur mkt man än stoppat i sig innan) eller så blir akut super kissenödig. Jaja tre timmar en gång i veckan blir nog lagom tempo för att klara kursen.

Imorse var jag på återbesök efter operationen, kolla så att allt läker som det ska. Var bara lite pinsamt att jag inte kände igen doktorn som han som opererade. Så jag berätta om operationen och allt som om han inte vart med. Han försökte inflinka i min berättelse med "ja VI bestämde ju oss för att göra så." och " ja, Vi gick in med tillhålen här..." haha lite pinsamt med tanke på allt ajg sa, men till slut kom jag på att det var han... Jaja korsbandet lappa de ju aldrig ihop när de var inne, det var liksom halvt av, halvt ihop, så förhoppningsvis läker det ihop. Jag måste dock vara väldigt duktig med sjukgymnastiken så att musklerna orkar stödja upp det korsbandet inte kan. Men måste vara försiktig så jag inte har av det helt om ajg klantar mig.

Jaja en lugn termin får detta bli antar jag. Men med tanke på allt plugg jag har framför mig så är det ju ganska välbehövligt!

Ikväll har jag hjälpt R att flyttpacka... Jag är såååå snäll! Fick middag för besväret.. helt klart värt det! 

Nu ska jag glo lite tv och sen blir det natten!

kram

Snö

Åh nu snöar det också! Kan det blir bättre?

Lagar lunch nu, blev inte så mycket frulle imorse, prioriterade att ligga kvar i sängen och mysa så länge som möjligt istället. En delikat måltid bestående av fullkorns makaroner och tonfiskröra... Snäppet bättre än nudlar och tonfisk direkt ur burken som vissa andra verkar föredra...uuuuuh


Nu är jag hungrig som en varg!

En lyckans dag!

Fick just sms om en ledig lägenhet, 23kvm större än min nuvarande och bara 400kr mer i månaden. Balkong och walk-in-closet och förhoppningsvis badkar. Tjoho! Inflytt den 1 april. Ska försöka få kolla på den i veckan.

image98


Jag är allt bra bortskämd, inte har jag letat lägenhet men här får jag erbjudande ändå. Jag har aldrig behövt söka jobb heller, vilket kanske inte enbart är positivt, nog bra att öva på att skriva cv och sånt. Men bra med kontakter!

Håll tummarna!


Isolering

Det blev mitt val ikväll.. Dock har jag inte orkat pallra mig iväg för att införskaffa diverse onyttigheter, men det ska det bli ändring på nu börjar bli småhungrig.

Hoppas alla får en kalaskväll... jag ska ha gamarkväll, nästa lika trevligt...NOT!

image97
Så här ska jag tillbringa kvällen!

Äntligen helg

Idag har jag inte fått gå upp före kl 12, det var en order. Var mysigt igår, lagade hur god mat som helst. Köpte färska laxfilér som jag tillaga i ung på ett täcke av strimlade morötter och palsternacka. Till det potatismos, blev så himla gott, längesen jag åt färsk lax. Skulle kollar på "I am legend" men den tog så långtid så får bli imorgon istället. Tror den är jättebra!

Idag har vi vart på Mio och Ikea och kollat saker till hans nya lägenhet. Han skrev på kontrakt för en ca 50kvm stor vindsvåning i Herrhagen. Har itne sett den, emn ska få följa med och kolla i veckan. Ska bli jätteroligt!
Så idag har vi kollat massa till lägenheten, så himla roligt med inredning. Lite svårt att veta vad som passar bara när man inte sett den än.

Sen har jag äntligen fått smaka en MAX burgare som alla tjatat om är så goda. JAg kan inte annat än hålla med reklamen, sveriges godaste burgare. Åt en GI med görgott bröd. Dock var det den långsammaste och kassaste servicen jag vart med om, just när jag kom fram till kassan så försvann hon. Då kom jag helt plötsligt sist i kön intill. Det hjälpte inte att man var svimfärdig av hunger. 
image96


Ikväll så är det fest på planeringen. Synd bara att jag är helt slut och inte sugen över huvudtaget. Vill bara sitta hemma med en feting chipspåse och glo på film. Men skulle vara så trevligt att träffa alla tjejerna som jag inte träffat sen innan jul. Men blir nyktert ikväll iaf.

Ska ta en dusch och tänka på saken..

Ha en underbar helg!

Frustration..

Nu har man fått somna sexuellt frustrerad två fredagar i rad...

Förra helgen fick jag sms om att jag kunde somna om jag ville, jag skulle ändå bli väckt när han kommer... Han väcker mig halv två, bara för att tokdäcka utan att hunnit säga godnatt. Igår var han för bakis... Då sa han Becca nej jag orkar inte... Typiskt!

Jag är mannen i detta förhållandet?!

TGF!

Nu blir det mys med trevligt sällskap.
Hoppas på många kramar och gratis middag!

Framtiden ser ljus ut..

Tentaschema inför kommande termin:
20/2 Introduktion till studiet av politik
26/2 Statistik
29/2 Investering och finansiering (om jag missar imorgon)
28/3 Svensk politik och förvaltning
29/4 Jämförande politik och förvaltning
9/5 Produktionsekonomi
30/5 Internationell politik
.../5-6 Arbetsrätt (har inte hittat tentadutum ännu)

image94

Åh vilken rolig termin. Va glad jag är för att jag valde att läsa 15p extra denna terminen!

Jag längat tills DÅ blir NU!...

Yej!

Sista dagen kvar att plugga på... Woooooooooo så roooooligt! (som Bonde-Fredrik skulle säga det)


Min haka är misshandlad

image89 + =

Jag ska nog försöka odla skägg jag med, detta är inte roligt. Min haka flår, jag har inte hur mkt hud som helst. Snart kommer nog benet fram...

Eller så är det helt enkelt värt det?... hm knappast!

Ständigt urskuldrande..

Varför är jag så himla mån om att alla ska tycka bra om mig hela tiden?
Varför är det bara alltid jag som ber om ursäkt?
Är det så svårt att vänta på att någon annan ska komma krypande och be om ursäkt till MIG?
För minsta lilla sak ber jag om ursäkt, alltför att mina vänner, familj eller totala främlingar inte ska må dåligt. Sånt som egentligen inte är mitt fel, men ändå ber jag om ursäkt, bara för säkerhets skull.
Om jag för en gång skull inte skull be om ursäkt, istället bita tillbaka och ge mig in i ett bråk skulle nog ingen ta mig på allvar. Eller säga "va e hennes problem?" "har hon mens eller?"...
Under mitt 23åriga liv har jag inte tagit många fajter. Jag har för allas frid bett om ursäkt, eller böjt och bent mig så att alla blir vänner igen. Oftast har inte bråken vart riktade mot mig personligen, utan mer att jag blir tredje hjulet som måste välja sida. Vilket jag hatar så gör allt jag kan för att dra mig ur. Såklart säger jag ifrån om något är helt fel eller någon blir illa behandlad. Men helst vill jag bil lämnad ifred.

Mellansyskon-syndromet tro?

2008 är kanske året jag ska våga ta en fajt...?!

174149-95
No more ms.welcome to walk all over me-girl...

Helt slut!

Var ingen bra ide att gå och träna när man är sjuk.
Nu är jag helt slut och vill bara lägga mig i sängen o dra täcket över huvudet.

Nej nu ska jag ta tag i plugget igen, MÅSTE klara denna tentan!

Ha en bra dag!

Omedveten sovmorgon

Jag måste vara världsmästare på snoozning, o jag avancerar genom att tom sätta om alarmet med ögonen slutna och sovande. Jag vaknar jämt med en chock om hur mycket klockan är. Vilket ni nog förstår inte är någon succé, det resulterar i omedvetna sovmornar. Imorse hade jag käckt satt alarmet på 07.00, för att hinna plugga innan sjukgympan kl 10. Men nu sitter jag här nyvaken och klockan snart nio, vad hände, vad gick fel?

Låg ioförsig uppe med inversteringspapprena och hostan till lite över två, men men... Hoppas jag kommer upp i tid till tentan på fredag bara!

Nej nu ska jag koka klistergröt och ta på mig träningskläderna.

image87
Bild

Gynning

En sån jäkla schööööning!

"han gillar att pussan på smuttan" haha "äckel-bingo"

Besökare

Tjoho, jag har besökare!
Jag som bara trodde det enbart var Annika och mamma som läste min blogg. Men uppenbaligen har 16 andra kollat in här idag. Se upp bloggtoppen här kommer jag;)

Nu ska ja grina lite av lycka (eller olycka, se tidigare inlägg)

image66
En liten lyckospark för detta! (även kallad döende svanen)

Dåliga nyheter

Har haft mina onda aningar. Så idag gick jag in på hemsidan för att kolla läget. Du har ett meddelande. OH NOO! Typiskt!
Stor klump i magen!
Csn kommer pröva om jag är studiemedelsberättigad. Kul jag som pluggat mer än någonsin föregående termin. Har slitit så jag förstört magen och allt. Men allt beror såklart på mitt sabla knä. Efter att jag skadade mig så missa jag massa föreläsningar till Statistikkursen, sen över sommaren så tränade jag massa sjukgymnastik för att bli bra. Sen opererades jag den 10e oktober, då jag missade ännu mer i skolan. Hjälpte ju inte att ha ont i flera veckor efter heller. Men nu äntligen så börjar det bli bättre. Inte så jag kan träna normalt som innan igen, men jag har iaf inte ont HELA tiden. Dock vet jag att tack vare brist på motion så blir min koncentrationsförmåga kass. Pröva själv att gå ner till noll träning från 3-4gånger i veckan, plus dagliga promenader.. Jag hoppas iaf att csn fattar hur hårt jag kämpat denna terminen, visst två u-kurser har jag men det kommer jag tenta upp redan i feb-mars. Jag tycker detta är giltliga skäl, hoppas de håller med mig!

Håll tummarna, både på fredag och att csn är förstående.

Detta förstörde helt min kväll och det gör inte tentaångesten inför fredag ett dugg bättre.

Tentaplugg

Nu är jag hemmkommen efter att ha kollat på två lägenheter, herregud är så himla glad för min pyttelilla men mysiga lägenhet ändå. Alltså den ena var så himla äcklig, hade bara kokplatta och världens minsta toa. Den låg bra men antagligen är det en missbrukare som bott där innan, sådär mysigt.
Den andra var en omgjord källare i en villa. Nylagd parkett, helt ny varmluftsugn, helkaklat badrum. Väldigt fräscht och fint! Tyvärr ganska lågt i tak och låg lite off, så därför gick den bort. Förövrigt så var det ett fönster i toadörren, haha knappast att jag skulle låna den om jag var på besök.

Så det blir bara att leta vidare!

Nu ska jag äta lunch och sen ta tag i dagens tentaplugg. Idag är det maxning som gäller!

Ha en kanon dag!

Outsiders

Just sett outsiders på femman. Nu känner jag mig smal och glad. Trots att jag hetsåt mina fiskbullar så jag har ont i magen nu.
Herregud om man är för överviktig för att skaffa barn, varför inte bara stryka pizza och smågodis från dieten? Hon sa att hon hade prövat allt, piller, elstötar, plåster mm. Men varför inte pröva motion och sundare matvanor?

Jaja det var iaf boost för självförtroendet.

Apråpå nåt helt annat så ska jag följa med och kolla två lägenheter imorgon. Spännande, hoppas någon är bra. Inte till mig dock...

Åhh så hungrig!

Typiskt att jag glömde sätta på plattan, tyckte spisen var ovanligt långsam.
Varför händer detta bara när man är så himla hungrig att man är beredd att äta potatisen rå?

Klant-Becca!

En produktiv dag?

Nja ganska iaf, vi pluggade från 10-16 iaf, sen fastna vi i OC. Jag som just upptäckt denna underbara serien (sist av alla såklart som vanligt, o när den är slut med.. Men beror på att vi inte skaffa fler kanaler än 1an, 2an o 4an fören ett år innan jag flytta hemifrån har ett giltligt skäl) så kan jag inte missa ett avsnitt. Efter det var det kört, kunde verklgien itne koncentrera mig mer..

Men nu ska jag laga till en gourmet middag bestående av fiskbullar i dillsås, potatismos och rivna morötter, mums. Haha man är en sann finsmakare minsann. Efter det är planen att sätta mig och plugga någon timme till.

Ha en skön kväll! Hoppas ni gör något roligare än mig!

Otippat?

Har räknestuga inför tentan på fredag idag.

Börjar med ett sms ifrån Brancis; hej ska du gå idag? Själv passar jag nog på o gör gamla tentor hemma istället.."

det tar mig ungefär 4min innan jag skickat iväg ett sms till Mou, "skola eller inte skola, det är frågan." O med vad jag tror är ett lättnadens suck får jag tillbaka "Bra då kan jag slinka ur mina tajta jeans, kom hit så fort du kan"..

Så hemmaplugg med andra ord.. Detta är relativt vanligt för oss.. men vad kan man lära sig för nytt fyra dagar innan en tenta?

Så nu sitter jag och äter lite frulle, och kokar pasta till min matlåda innan jag traskar bort till Renen (Mous byggnad heter så, finns en lustig anekdot till detta, men det är för tidigt för sånt nu)

Det enda dumma med mitt beslut var att jag hade tänkt ha en mysig lunch, i mysigt sällskap, men det får väl vänta till helgen, då bådas våra tentor är överstökade..

Ha en toppen dag!

Outfitkavalkad..

Alltså jag har full förståelse över att det nu kommer komma en hel drös med kommentarer om inköpsställen och beröm om min otroligt "egna" stil. Men gott folk jag säger bara så här, titta, njut och låt inspriationen flöda. Men jag hoppas att inte alltför många "copy-cats" kommer möta mig på stan imorgon...
image81
Med en morgonrock i garderoben är övriga plagg helt överflödiga (speciellt under, passa på o va lite lös o ledig för guds skull.) I bakgrunden ser ni mitt sortiment, man kan inte få för många morgonrockar är mitt motto!

image82
Detta var ett mode som sverige tydligen inte var redo för, fick så konstiga blickar på utestället när jag kom i min bellydancing outfit med en silvrig bikini som topp... Jantelagen *fnys*
image83
Här ovan bär jag en egen designad t-tröja, matchad med rosa overallsbyxor. För den mer vågade kan den utan problem bäras ensam som topp. Säljer vid efterfrågan...

image85
Kände direkt efter att ha kollat på Pirates filmerna att detta modet var här för att stanna. Känner mig så himla läcker o fin när jag har detta på mig!

image84
Det är kanske inte alla som kan bära upp en handduk på detta sättet, men vissa har "det". Dock är en bukett björkkvistar ett måste som acessoar för att kunna "pull this off"

image86
Har du en dålig hårdag? Har du en gammal gasbinda liggandes hemma? VOILA! En mkt trendig och chick huvudbonad! Dock plus om det inte är allt för mkt blod på, mest hygieniskt om inte annat. Till detta är sotade ögon ett måste!

Håll till godo!

Nu ger jag upp

..för ikväll.
Jag förklarar härmed denna kväll pluggfri från och med nu!
Ahh sweet freedom. (Synd att dagens plugginsats vart långt ifrån vad jag hade planerat. Men höll mig iaf vaken mesta delen av tiden.)
Nu blir det filmtajm, ingen mindre än "Ali G in da house" skickad från lillebror. Jag har ju sett Borat filmen och var väl aningen chockad, road, chockad, traumatiserad om vartannat. Vet inte riktigt vad jag tyckte men jag har svårt att få bort nakenfajten ifrån min inre syn. Men lite lättsmält såhär på söndagkvällen är aldrig fel.

Så nu jag önskar er en riktigt god kväll!

image80
Bild

Tack mamma!

Mamma beställde lite kläder ifrån H&M till mig, så snällt. Hennes stackars fattiglapp till dotter ska inte behöva gå naken denna vår heller...

image77image78image79
Bilder: www.hm.se

Vadå jag gillar blått? Vad får er att tro något sånt?

Nytillskott i familjen?

Min familj har vart inne på att skaffa hund ganska länge. Eftersom de ofta är hundvakt åt en golden så lutade det mot det. Oturligt för dem(eller mig beror på hur man ser det) är det den hund jag verklgien itne tål att vara i samma hus som. Men som min lillebror så fint påpekade så "bor ju inte du här längre. Måste du fortsätta att förstöra nu med?"  Mamma var snäll till en början och sa att såklart skaffar vi ingen hund som inte du tål. Efter att ha sett kort på valpar ändra hon sig dock "jaha o varför ska du vara med o bestämma som inte ens bor hemma längre" Kul att man kan känna sig så välkommen verkligen... Känns ju bra!

Som Annika uttryckte det  "Snäll familj som väljer hunden framför dig". Antar att jag inte är lika söt längre..

Men nu har de börjat kolla på andra iaf. American akita verkar vara den ras de fallit för och i april-maj så kommer det finnas en kull med nya fluffiga valpar. De är verkligen så himla söta. Till och med jag som mer är en fisk-tjej (tills min lillebror använde min fiskskål till vattenfärgsmålning och mördade mina guldfiskar) har helt och hållet fallit för dessa. Så nu längtar jag som sjutton till våren! image76
(bild tagen från blocket)

Låt det bli vår nu!

Var inte så farligt

Just det apråpå mardrömmen. Jag har träffat familjen nu och det var ingen fara på taket. Men de försökte få mig att sjunga sing-star, han hade såklart skvallrat. Men jag slapp denna gången, dock slapp jag inte höra de andra. Men jag repar mig nog till slut haha.

Resan dit var det värsta. Redan när jag kom ombord så var jag kissinödig. När han kom ombord så fråga jag honom om toan funka. "Tyvärr brukar de inte ha igång dem på dessa turena, vadå då?" Damn!! "Sen är det ju ca 15min att gå från busshållplatsen hem till mig".. Vid detta laget är jag beredd att hoppa av på första bästa ställe i skogen o lätta trycket. Ni vet när man är så nödig så det gör ont i hela kroppen. Typiskt nog är det ca 40min till första stoppet. Då kan han inte hålla sig längre och erkänner att toan visst brukar vara igång, o att det inte alls e långt att gå. Dumma!! Fortfarande beredd att hoppa av på första bästa stället o ta bussen hem igen. Men bara för att jag nu visste att om jag var tvungen så kunde jag gå så höll jag mig. Men klarade 1.40 utan att gå på toa. Men hade fått beskrivning för att hitta till den i lägenheten, så hann knappt hälsa eller få av mig kläderna innan jag sprungit dit.

Bra första intryck?

Tummen ner för att vara så lättlurad!

Skrämmande drömmar

Jag vet hur sjukt ointressant det kan vara att höra eller läsa om andra drömmar. Men detta är min blogg så skyll er själv(a).

Detta är illa varslande tycker jag att de enda gångerna jag drömt om min kille så har det vart mardrömmar.
Som nu innan jag skulle komma tillbaka efter jullovet och vi inte setts på 2-3veckor.

Jag drömde att när jag väl skulle få träffa honom så hade han en överraskning till mig. Nämligen att träffa hela hans tjocka släkt. GAH!!! Inte nog med det, hans mamma hade insisterat på att hela min familj skulle komma med. (O ni som träffat min familj är medvetna om storleken o frispråkigheten, på gott och ont. Jag säger bara såhär: min mamma hade sex och samlevnadslektionerna för min klass i sexan och på konfirmationen. Min pappa drar ständigt "pappaskämt" och är helt inne i "inga genvägar till det perfekta ljudet"-filosofin alla farbror barbro. Min bror är i den djupaste av tonårsåren allt och alla är emot honom, min syster blir förbannad och slänger saker omkring sig. Min storebror är kanske normalare, dock starwars-, lord of the ring- startreek- freak. Inget ont om min familj älskar dem, de har verklgien stora personligheter.) Så där blir jag satt i ena änden av ett kilometer långt bord, placerad så långt ifrån honom som möjligt. Hans systrar sitter mitt emot mig och försöker tvinga mig att uppträda med singstar för att underhålla alla. Om jag inte gör detta kommer de aldrig acceptera mig i deras familj. Jag total vägrar och springer därifrån och låser in mig på toan... (jag sjunger alldrig nykter är mitt orubbliga motto! Ända sedan jag var Maria i lågstadiets julspel och hade ett solo inför hela skolan, o övade hemma med mamma o hon säger "becca förlåt, men du kan itne hålla en ton", kan jag visst o sjöng. Men har nu fattat att ajg är helt o hållet musikaliskt obegåvad, o för alla andras trevnads skull ska låta bli bland folk)

Andra drömmen var att jag kommer hem till min lägenhet, men min nyckel funkar inte. Då har min kille sagt upp min lägenhet åt mig, tagit alla mina möbler och ställt in i en gemensam fjuttig lägenhet. Vi har väldigt olika stilar på våra möbler nu ska tilläggas. Hans svarta skinn soffa mot mina vita, gråa, turkosa och mullvardsfärgade möbler är ingen hit. Väggarna är illrosa och han har inrett ett "biorum"...

Haha inte bra detta... Men har pratat med honom om det. Han lovar att säga till innan han säger upp min lägenhet.. Det är vad jag kallar en keeper haha.

Åh inte nu igen...

Ok jag ska inte säga att detta är ett nyårslöfte.. (det är förövrigt att börja simma en gång i veckan)
Men någon måtta får det vara på mina uppdateringar annars är det ju lika bra att lägga ner.

Är tillbaka i Karlstad i min 20,7kvm stora lägenhet igen, hur underbart som helst. (Men mamma om du läser, som jag fått reda på att du gör, det var jättemysigt att vara hemma, men borta bra o hemma bäst!)

Min säng, mina saker, eget badrum, o just det alla mina skolböcker också... men det är skönt hur som helst!

Mitt jullov har varit väldigt bra, aningen länge än vad jag hade planerat med tanke på tentorna nu i januari. Men det var välbehövligt kan jag stryka under!
Har hunnit med rätt mkt ändå:
-Träffa vännerna (tyvärr inte alla som vanligt)
-En utgång, hur rolig som helst, synd bara att inte alla smet före i kön som vi...

(1o2 Tradition med Mou o mig!, 3 Annika hitta ett billigare alternativ till taxi. 4. Vi fyra är ganska bra!)
-Två julfirande
-Julklappsjakt (som slutade i mer saker till mig än dem jag skulle köpa till, typiskt!)
-Förkylning
-Toklyckad nyårsafton (fint uppstyrd middag i örgryte, som ioförsig till största del bestod i hockeyspelande. Jag var sjukt dålig, så tyckte det var roligare att möblera om spelarna, så att det var tre olika nationaliteter i min motståndares lag när han inte såg. Haha han blev något förvirrad. Kvällen slutade iaf efter antastande av en australiensare o bestulen på hela 180kr, kl 7, lagom tills min far skulle till jobbet på morgonen.)

(1.Fint dukat o uppklädda vänner. 2.Annika och jag på tolvslaget. 3.En nyårspyntad Annika signerad mig. 4.Bildbevis på att jag gjorde ett mål iaf, mer eller mindre utan fusk. 5. Så här trevligt hade vi största delen av kvällen)
-En roadtrip till Jönköping med Annika o Emelie där vi shoppa en heldel, sen Lager 157 där vi shoppade mindre..
-En bio och sushi.
-Massa mys med familjen
-En hårklippning (julklapp från mamma, dock lyssnade inte frisören på mig för fem öre. Kände mig som ett stympat gossebarn om skalpen och vara nära tårarna. Så nu är det sjukt mycket uppklippt. Men har bara hört positivt om det, antagligen för att jag klagat massa innan så det känner sig nog tvingade att vara snälla och ljuga för mig. Snällt skulle ngo gjort samma för dem!)

Nu ska jag återgå till mina studier, tenta på fredag igen håll tummarna!


RSS 2.0