Snö!!

Ja jag är barnslig, men kan inte hjälpa att jag älskar snö!
Visst jag längtar till våren, o lättare kläder. Men hur mysigt är det inte att vara ute när det är ljust och vitt ute och bara össnöar mer?! Snöbollskrig och stjärtlapp säger jag bara! 


Vet att jag kommer få äta upp detta, imon när jag springer till bussen och gör en vurpa.  Men idag gillar jag den!

Nu ska jag sussa, ska bara duscha mig skrynklig först.
Måste bara säga att det är sååå skönt med kort hår!

Var det lika bra för dig som för mig?...
Becca


Ännu en outfit...

174149-7
Oj här har jag blivit Finland-inspirerad...har dock inte vågat ta steget fullt ut som smurfen brevid.
Ord är överflödiga, jag bjuder på denna...

Ny vecka..

...har inte kunnat skriva pga seeg sida, vet att det är tisdag och igår var nya vecka, men men...

Har haft en kanon helg i Jönköping hos Annika iaf! innehållande; god mat, shopping och partaj. Kan inte bli annat än bra med den kompinationen, och lägg till grymt trevligt sällskap så förstår ni.
Shoppade tre par skor, en väska, en jättefin hängslepuffkjol, skärp o hängslen. Kanon nöjd!
Hade tur på bussen både dit och hem, fick sällskap av min trevliga klasskamrat o kompis pojkvän, så fyra timmars resa gick riktigt smärtfritt tack vara honom.
Väl i Jönköping blev det afterwork, dock blev det bara gratisbuffe för mig o Annika, medans Josse och Anna stod för alkoholintaget. Sen bjöd Annika på supergod fisksoppa och kladdkaka till efterätt.
På lördan var det shopping på schemat, sen var det hem och slappa i väntan på första gästerna. Blev en lyckad kväll med massor av folk, kylskåpstömmare, shlager(nån j***l slog av musiken o på tvn,inte poppis),  massa goda drinkar och tillsist utgång.
Kul att se modet där, ute så hade nästa alla tjejer Gina tricot klänningen med sidenband i olika färger och killarna hade rödrutiga skjortor och spikes, niiice... haha tur att inte jag o annika också joinade med våra klänningar!
Söndagen blev hur lugn som helst, tack vare ett städryck i fyllan när vi kom hem på natten så var det fint när vi vaknade. Vi intog jättegod pizza i trevligt sällskap, och sen en av de godaste morotskakorna ever, innan bussen avgick mot destination Karlstad.

Igår var det inte lektion fören 15-17, lite segt. Så jag gick lång promenad med bj innan, hittade hem som tur var.. Trots mitt lokalsinne..
Grymt bra Prison Break, helt sjukt bra/jobbig serie, är verkligen fast. De slutar aldrig att förvåna en, när ett fönster öppnas och man äntligen vågar hoppas att det ska gå vägen så stängs fem dörrar typ. Jaja manusförfattarna har lyckas, synd att säga nåt annat. Jag är lika förbannad efter varje avsnitt!

Idag har det var skola från 8, sen var jag o mou kvar i biblan till två iaf... Hann gå en liten sväng förbi H&M, jag måste nog erkänna o säga att jag är lite shopaholic (nu ropar mitt ex glatt "vad är det jag sagt"). Tänkte köpa vårjackan jag gluttat på, men den var inte sååå fin som jag trott. Blev ett vitt och ett grått baslinne, men det behövdes faktiskt! Jag är expert på att tvätta så att mina vita kläder blir dassiga. 
Men nu vankas hemmaplugg! Hur trött som helst så kanske behövs en lite power-nap innan. (ursäkte min vackra svengelska, skyller på trötthet) Nä nu ska jag återgå till plugg eller sömn, får se rätt tufft val ju.


Våra goda drinkar.. o ett litet kort på Annika och mig..




Nu var det klippt...

Var inte lite ångest man kände när mitt hår föll till marken. Men det växer ju ut...
Är ganska nöjd, men inte riktigt vant mig ännu.
Är sjukt taggad inför helgen nu, ska bli kanon kul, o nu när jag upptäckt att jag hade lite pengar undanstoppade blir det skojakt och jackjakt i Jönköping. Hoppas du e shoppingsugen Annika!!

Ikväll kommer Kicki, ska kanske hjälpa henne med att färga håret, ska kanske göra det själv, känner att det var en stor förändring som det är. Men varför inte....

Skönt med internet igen, jäkla kundtjänst som sa det var fel på min dator. De sa att jag skulle avinstallera virusskyddet, bra när man inte kommer ut på internet och kan ladda ner nytt. Var iaf deras fel...

Snart helg!


Så här blev det, bara mörkare nu..


Grattis..

..Annika på födelsedagen, hoppas du får en kanondag! Du förtjänar mer än en semla idag iaf! Kraaaaaaaaaaaaam på dig..


Måndag

Oj har visst tappat lite lusten till bloggande, hände nog när skiten inte sparades, ska bättra mig. För mina tre läsare eller va det kan vara, haha.

Fredagen på moon blev kalas, även om det inte var meningen. Var kanonbra live band från västkusten, o eftersom Tess kommer från Kungshamn så var det mkt sommarminnen som kom med dem. Tror attafterwork på moon på fredagar motsvarar Palace aka "Jurassic Park" i gbg. Det måste vart 50årskalas, o de som oss satt på första parkett. De blev helt vilda o stod upp o dansade, och födelsedags(!)barnet(!) tog sig upp på scenen för en sväng om. Trodde hon aldrig skulle komma ner frivilligt. Det hade sina förmåner, med tanke på att en tankad man i sina bästa år bjöd på några omgångar. Tack för den!


Martin,Kicki och jag på Moon, rätt städade än så länge..

När bandet spelat klart, så börja de andra dra sig hemåt, men det var inte alls jag och Tess redo för. Så vi satte oss på en grymt seg buss mot rumpan, som hade nyöppning kvällen till ära. Sjukt jobbig resa då man som jag har miniblåsa, o druckit 4-5cider. Men resan slutade väl som tur var, Tess tvinga in mig på toan när jag hade nöjt mig med en buske.
Många var på rumpan och var med på musikquizet. Fick ett välkomnande i micken och många välbekanta ansikten. Jag och Tess minglade runt, var lätt fullast på rumpan. Detta brukar vara en prestation, men alla var lugna för ovanlighetens skull.

Trubaduren började tralla i micken och det blev en riktigt trevlig kväll. Till slut var vi väl bara runt tio personer kvar. Som turades om, om falsksång på scenen. Det slank nog ner 4-5cider till, vet inte hur det gick till, hade inga pengar det bara fylldes på. Ännu en gång tack, gratis e så gott.


Sjuka kort på fulla drullar på rumpan..

Helgen har varit hur lugn som helst, o med tanke på en accelererande förkylning så var det ett smart drag. Har inte satt foten ute på hela helgen, ändå fick jag mjölk o halstabletter. Bra service där!

Har vart i skolan idag, hade en vag ambition av att va duktig o plugga innan föreläsningen. Som vanligt grusades det av min nyupptäckta kärlek för sovmornar. Det blev 11-bussen för mig o Mou. O väl där blev det snart lunch, Smör hade ingen lust att äta själv. Såklart ställde vi upp, inte allt för motvilligt. Hann iaf slå upp böckerna. Föreläsningen var ok, bara massa uppgifter, bra så är man tvungen att vara med.

Nu har jag just avnjutit min middag. Den bestod av potatismos, kyckling o champinjoner i creme fraich saffran och tomat, och en god sallad. Mums!

Nu ska jag ta det lugnt, har verkligen ingen ork. Längesen jag kände mig så här risig. Fasiken jag som kommit in i ett bra träningstempo...

Raggmunk
Becca

Snart...

..afterwork på Moon med Kicki, Tess, o Mou, plus några av Kickis polare.
Kul, kul, kände att det är behövligt att gå ut o träffa lite folk!
Har bara vart på aw där en gång, då blev jag helt snurrig i huvudet av två glas vin, mkt trevlig kväll! Haha, på den tiden var Becca lättepåverkad minsann.

Idag har jag inte gjort många knop, hostade hela natten, så har varit ganska seg. Men har iaf fått nytt scrubs avsnitt som jag avnjöt med hemmabakt bulle och varm choklad mums, tack bj. Sen har jag skrivit lite mer för tidningen, folk kommer tro jag är en manshatande bitter singel efter detta haha. Hoppas inte det stämmer... Folk får helt enkelt ta det med en gnutta salt och vem vet kanske hjälper jag någon stackare där ute.
Tack vare Phille har jag fått mailadress till personen jag ska intervjua, så nu gäller bara att komma på några finurliga frågor. Jag har aldrig skrivit intervju för tidningen innan, så får hoppas det blir bra.

Jaja, nu har jag nya klänningen på mig iaf, hur fin som helst! Gäller att ta varje tillfälle som ges att klä upp sig lite, alltid kul. Nä nu måste jag dra mig till torget för att träffa sötisarna.

Ha en kanon kväll!
Skål
Becca

Idag..

..har jag haft föreläsning 8-11, helt ok. Inte den roligaste, men fortfarande intressant. Sen syndade jag och Mou o delade på en hamburgertallrik, mums!!
 
Var kul o träffa på S och L också, även om L berätta en historia som nästan fick oss att sätta i halsen. Helt sjukt, henns kompis var i åttonde månaden när hon först upptäckte att hon var gravid. Kul liksom gå till doktorn o få veta att man ska bli mamma om en månad. Det hade inte märkts nått, mer än att hon hade fått större rumpa, bebben låg väl där o tryckte... Hon åt p-piller och festade under hala tiden. Ett under att barnet var välskapt. Så mina vänner ANVÄND KONDOM!

Nu har jag vart lite duktig och städat hela lägenheten. Dock lite svårt när man inte har dammsugare, och alla som haft det flyttat ifrån mig. Sen har jag skrivit presentation till utskottet, och nu ska jag skriva lite för tidningen också. Med denna ambitiösa Becca kanske det tom kan bli lite pluggat, vem vet.

Var tvungen att ta kort på gårdagens middag då den såg lika smaskig ut som den smakade.


Dagens ros!

Tjoho fick en ros iaf, glöm allt jag skrev i föreståens inlägget. Haha!
Fick av min killkompis Kenny, men blev lika glad för det, nu står den så fint i en vas i fönstret. Har vart en lååång dag. Vart i skolan 12-18.20, sen direkt till affären o köpa mat. O nu puttrar kyckling i franska örter och pastan kokar för fullt. Till detta en god sallad med bland annat advocado och honungsmelon, mums. Fruktsallad till efterrätt. Har fått med mig hundtricket hemifrån så lutar som den ikväll.
Har köpt klänningen, som är supersöt, blir den till Annikas fest!

Nu ska jag käka,

massa kärlek till mina vänner.
174149-14

Alla hjärtans dag...

..jaha, jag kan inte säga att jag vart överdrivet insatt i denna dagen även då jag haft förhållande.
Oftast har det vart pojkvännerna som uppvaktat, min första kille skickade tolv rosor och ett gosehjärta tillsammans med ett kort där det stod; Förlåt.
På gymnasiet var det lite roligare, då man kunde skicka rosor till alla skolor i gbg. Jag och mina kompisar hade jämt ett säkerhetssystem, som gick ut på att vi alltid skicka till varann. På det viset visste man att man aldrig blev utan. Men gladast blev man såklart över de hemliga beundrarna. Oj vad vi spekulerade. Det var tider det! Jag kan bara komma ihåg en gång jag gett en kille nåt, jag skickade faktiskt rosor till den senaste, då hade vi bara träffats sen 1jan samma år. Annars har jag nog inte uppvaktat nån. Detta beror inte på att jag inte gillade dem lika mkt som de gillade mig, snarare att det är en väldigt amerikaniserad tradition. Man kan visa att man gillar personen varje dag, istället för att skicka ett dussin rosor och ett förlåt-mig-kort! Min alla hjärtans dag kommer firas med möte med närningsutskottet, top model och choklad. Jag klagar inte!

Eller så är jag bara en bitter singel, haha.

För övrigt är jag grymt förkyld idag. Mamma gav mig inte bara kläder och tågbiljett, misstänker även en förkylning, tackar. Det svider inte när jag kissar iaf, som för vissa andra när det får vårförkylningen haha.
Ska snart dra mig till skolan, men fick just sms från mou, där hon föreslog en senare buss. Inte mig emot, då hinner jag snyta mig för 12e gånger.

Nu ringde de från affären där jag väntar på att klänningen ska komma in, jag kan komma och köpa den idag. Tjoho!

Ha en fin dag!

Suuuuuuck

Va trött jag blir! Hade just skrivit ett långt och detaljerat inlägg om min vistelse i göteborg, men sparades det? Nej, orkar inte riktigt skriva om det ännu. Har iaf vart o ätit pizza med näringslivsutskottet, alla mobbade mig för mitt pizza val;curry, banan o skinka. Mumma!
Sen tror jag mig ha blivit ett stående skämt, de flesta skratta åt mig, istället för med mig..
Jag bjuder på det, "Ingen mer cola för Becca nu va"... Kan inte hjälpa att jag turbofnittrar..

Återkommer om helgen... Har iaf haft det kanon bra!

Sveriges framsida, nästa!

Åh ska bli kanon kul o åka hem till goa götet över helgen. Särskilt när man får bilskjuts ända hem! Tack Kicki som tänkte på mig.

Har vart på föreläsning 8-11, tog emot som vanligt att gå upp så onaturligt tidigt. Speciellt när foten bultar o är dubbelt så stor än normalt. Trampade snett på träningen igår, men som den fighter jag är fullbordade jag den sista halvtimmen av passet ändå. Kanske inte det smartaste.
Får iaf hoppas den är dansbar imon, och om så icke är fallet skiter jag i det o dansar ändå.
Har fått ihop ett gäng som är fest sugna och vill träffa mig när jag väl kommer hem, kan bli ganska så, ganska så niiice.

Har unnat mig en BK-lunch idag hur smaskigt som helst. Orkade bara inte laga mat idag, så får hopas ajg står mig till mammas mat ikväll. Nu håller jag på o lite smått okoncentrerat slänga i lite kläder i min väska. Hade hoppast på att köpa klänningen innan gbg, men hade inte kommit in ännu.. Får bli plan B istället, vilket innefattar massa olika plagg.. Orkar inte planera.

Usch fick just ett äckligt mms från Per-Svedan, "Penis eller pung?" jag hoppas det inte föreställer något av de, men jag e tveksam. Inte världens mysigaste bild men men..

Nu ska jag fortsätta packa, o sen läsa lite i ett av våra många kompendier, ambitiöst värre. Ha en kanon helg nu.

Kaninballe
Becca

Lååång dag

Den började inte så bra, men efter föreläsningen gick jag hem o vilade i två o en halv timme. Så himla skönt. Sen blev jag människa igen.
Intog lite bukfylla och begav mig till Goodwill redaktionsmöte. Var riktigt roligt, tror det kommer bli kanon. Vår nya chefsredaktör var full av idéer och resten av den nya redaktionen var kanon. Två timmar flög förbi och nu är jag riktigt sugen på att skriva. Det blev en "Fråga Becca (hennes mamma är sexolog)" spalt iaf. Kan bli riktigt intressant, munken svarar på sexfrågor liksom. Jaja, tog ett riktigt risigt foto att ha med i tidningen, jag log stort som en fåntratt, men bättre än att se sur ut iaf.

Sen slängde jag ihop en kladdkaka som plåster på såren. Sen blev det en promenad/snökrig i snöyran som slagit ro över Karlstad. Fick till en efterlängtad snöängel och en heldel fullträffar med snöbollarna (skall tilläggas t.o.m när mössan åkt ner så jag inte såg något). Avrundade kvällen med SAC, kladdkaka och te, BJ åt så byxorna sprack (haha förlåt var tvungen).

Nu ska jag lägga mig o sussa sött. Min smarta plan för att få rätt dygnsrytm är att boka tvättstugan imon kl 7.00, trots att jag är ledig. Bra tänkt va!! Sen blir det semlebak hos Mou, om hon kryat på sig.

Föresten hitta jag en supersöt svart klänning med sidenband, tyvärr inte i min storlek, men de ska ringa när de får in den. Perfekt till utgången i helgen!

Sov så gott nu!
Moole!!

Trött...

..vill gå och lägga mig igen, men nu har jag kommit så långt att jag sitter med grötskålen framför mig. Tio minuter till avgång. Usch ska gå och lägga mig det första jag gör när jag kommer hem efter min tre timmars föreläsning. Sen tillbaka till skolan för möte kl 16 igen, tjoho, och man skulle försöka se fin ut så eftersom de tänkt ta kort på redaktionen, ooo orka.

Ha en fin dag, i eftermiddag vankas snöbollskrig.

Från klarhet till klarhet..

Sen jag flytta hemifrån har jag upptäckt;

*Ja, jag är en pedant. Min familj, o framför allt syskon har jämt kallat mig för städ gestapo...hm ja det stämmer nog dessvärre..

*Så fort jag gått ur sängen om mornarna måste jag bädda sängen.

*Jag trivs med att vara ensam. (Inte alltid, men det är skönt ibland)Kommit fram till att jag är ett trevligt sällskap.

*Jag är inte så pjåkig i köket, mamma har jämt sagt att "ja becca kan baka iaf.." Nu kan det tom vara roligt att laga mat.

*Jag måste ha musik på så fort jag kommer in i lägenheten. Musiken spelas innan jag går(läs springer) till skolan, och går på direkt när jag kommer hem.

*Jag älskar att duscha, kan stå i duschen hur länge som helst, oftast tills jag blir helt skrynklig om händerna.

*Jag är tidsoptimist, jag springer till bussen varje morgon. Kan hoppas det visar resultat snart. Vardagsmotionen lär vara den bästa och viktigaste träningen!

*Jag tycker det är sjukt kul att träna just nu! Om det beror på brist på annat att göra eller kicken efteråt vågar jag inte spåna i.

*Jag är väldigt duktig på att prata om ingenting med folk jag knappt känner. Måste dock öva upp min hisskonversation aningen.

*Jag är beroende av min elektriska värmefilt.

*Jag har sjukt svårt att bestämma vad för kläder jag ska ha på mig (se bara tidigare bilder i bloggen hur det slutat)

*Jag är väldigt familjekär, och har kommit mina syskon närmre. Hur härligt som helst att åka hem på besök.

*Jag är kaffe latté-beroende.

*Jag har börjat se mer på tv.

*Jag är väldigt lättroad!

*Jag kan framkalla fejktårar, men inte gråta när det väl gäller.

*Jag älskar att bo i en egen lägenhet!!

Listan kan göras längre, men jag nöjer mig för nu. 


Förövrigt, grattis till min lille lillebror 14år idag, grattis Per-reuter 20+ idag, och grattis storebror o hans bättre hälft till jobb och jobbintervju.

Husliga Beccabus

..nu har jag just fryst in ett halvt kilo köttbullar, har en hel ungnstekt kyckling i ugnen, potatis och sjukt god sås på spisen. Mamma skulle vart stolt!

Så hungrig nu så jag snart äter trots att potatisen inte är klar ännu...
Har iaf suttit tre timmar i skolan o läst om avtalsrätt och marknadsrätt, mkt givande, eller kanske inte. Försov mig till lektionen i morse, har vart jättetrött hela dagen, så kan inte säga att jag kommer ihåg så mycket av det jag läste.
Var rätt roligt att se hur generad BJ blev när jag smussla över tre säsongen Sex and the city i bibloteket. Haha, hur kan man skämmas över att gilla den serien? Hur grym som helst!

Igår var jag rätt seg i huvudet, men drog mig iaf till skolan för möte med näringslivsutskottet. Var lite flummigt med tanke på att alla hade vart ute kvällen innan, men verkar iaf helt ok. Var och en kommer tilldelas ett företag som man ska underhålla nuvarande förhållande med. Sen ska vi ragga nya sponsorer som vi tror skulle passa och nappa... Teambildning den 13e iaf, ska bli trevligt.

Efter det fick jag min efterlängtade pizzan med; kyckling, curry och annanas, till detta avnjöts "Sex and the City", riktigt trevlig söndag!!

Nu e käket klart! Mums!!!

Att känna igen en stroke

Under en fest snubblade en vän och föll. Hon försäkrade alla att hon
mådde bra (de erbjöd sig att ringa läkare) och bara hade snubblat på
en sten för hon hade nya skor.


De hjälpte henne att snygga till sig och gav henne en ny tallrik med
mat- och fastän hon verkade lite skakad, fortsatte Ingrid att roa sig resten av kvällen.
Ingrids man ringde senare och berättade att hans fru hade körts till sjukhuset - (kl 6:00 hade hon avlidit).

Hon hade fått en stroke på festen - om man hade vetat hur man känner
igen tecken på stroke, kanske Ingrid fortfarande hade varit vid liv idag.

DET TAR BARA NÅGON MINUT ATT LÄSA DETTA -

En neurolog säger att om han får hand om en strokepatient inom 3
timmar kan han totalt häva effekten av stroken ... totalt! Han säger att det knepiga och svåra är att känna igen en stroke, få den diagnostiserad och få patienten till läkare inom 3 timmar.

ATT KÄNNA IGEN EN STROKE
Nu säger läkarna att alla kan lära sig känna igen en stroke genom att
ställa tre enkla frågor:

1. * Be personen att LE.
2. * Be personen att LYFTA BÅDA ARMARNA.
3. * Be personen att SÄGA EN ENKEL MENING (sammanhängande) (t ex Solen skiner idag).
Om personen har problem med någon av dessa uppgifter ring genast 112 och beskriv symtomen.
En hjärtspecialist säger, att om alla som läser detta och skickar det till 10 personer, kan du räkna med att åtminstone ett liv kommer att kunna räddas.

VAR EN VÄN OCH DELA DETTA MED SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT.

Msn

Per-Reuter says:

gillar du när killar dricker tropical juice


Per-Reuter says:

agge undrar


Becca says:

hehe va?


Per-Reuter says:

enligt ryktet smakar de gott


Per-Reuter says:

stämmer de


Per-Reuter says:

agge har testat


Becca says:

jo den e sjukt god, o dyr,


Becca says:

fruktkött i,


Per-Reuter says:

ok kanke inte de vi mena......


Becca says:

åhhhh


Per-Reuter says:

ska va me annanas å apelsisin


Becca says:

nu kommer jag ihåg va ola tjöta om


Becca says:

mango får den o smaka gott, enligt sex and the city iaf


Per-Reuter says:

va e svaret


Per-Reuter says:

va tycker du


Becca says:

har han problem med funky tasting spunk?


Per-Reuter says:

de kan man säga... så han blev tvungen å smaka på sig själv å de smaka ok iaf


Becca says:

hehehe uuuuuuuh

Konstigt man e singel med detta utbudet?


04.40

Man borde våga lite mer... 

Sitter här efter el maco och yrrol, efterfester kanske inte är så överskttade ändå...

Fasiken vad det snurrar i huvudet på mig nu, väldigt dags för sängen nu alltså!

Imorgon är en annan dag, då kan jag skärpa mig. Vet inte vad jag ska ha ångest för, men det får jag säkert reda på imon... 

Förväntansfull

Ska bli himla roligt att festa ikväll, ska på korrfest i mou´s gamla korridor. Det är alltid drag på de grabbarna så en garanterat rolig kväll, sen ut till legendariska(?) nöjjes.
Tjoho och nya kläder att dansa runt i kanon!

Igår hade jag en trevlig kväll, gick över till renen och umgicks med utslagna damer. De verkade iaf haft det kanon bra i Åre, även om en skiddag är lite lamt. S var en äkta babymamma och bredde ostsmörgåsar till mig, mkt bra service på det stället måste jag säga. Sen tvinga hon i mig godis också! Mou lämnade oss för en biodejt, men det är lugnt nu vet vi hur du prioreterar, vi är inte lika viktiga nänä...
Hehe det är lugnt.. Men nu måste du med ut ikväll bara för det!! Mohaha!

Skulle var duktig och träna idag tänkte jag, men som vanligt är min koll inte så bra. Trodde träningen började kl 12.30, så i godan ro tog jag det lugnt, kl.11 hade jag inte tagit på mig eller ätit frulle. Då går jag in och kollar, bara för säkerhets skull när träningen var, kl 11.30. Slänger på mig kläderna, och en halv portion havregrynsgröt, och springer hela vägen till träningen på 10min (brukar ta 16-18min). Phu måste säga att det är inget jag rekommenderar! Helt svimfärdig hela passet, inte bra o äte så lite o så nära inpå träningen. Bara för det var det massa kondition, men var hur kul som helst ändå.

Nu sitter jag här som vanligt, oduschad efter träningen. Ska snart ta tag i mig och släpa mig in i duschen. Men känns som ett stort steg just nu... Har iaf att se fram emot att 3-snubben ska ringa sen, lite patetiskt, har typ förhållande med honom, han har smsat o ringt mest till nya mobben... hmm... Jaja man tar det man får, kanske ska be om ett videosamtal, men då måste jag duscha innan. Eller inte, han ska ringa för att han lovade mig två månaders fri musik, vilket jag inte fått. Nu när jag är uppdaterad på avtals-fronten så ska jag inte låta mig luras (bara för att hans röst e fin).

Ska försöka läsa lite sen också, kan ju inte skada att vara förberedd inför lektionerna, särskillt när det fortfarande är intressant.

Okey nu dusch!!
Tubsocka!

Lycka!!

För det första kan jag lugna mamma, med att säga att nej din lilla tös satt inte och söp upp all sprit i sin ensamhet igår. Inte heller söp hon tillsammans med andra, hon gick först och kolla in E:s nya lägenhet, som förövrigt var hur fin som helst! Sen traska hon till träningen, sen var hon alldeles för trött för att ens tänka på att ta en dusch. När jag efter långt om länge (och några klagomål från grannarna) äntligen duscha, stod jag där så länge att ja blev helt skrynklig, visste inte ens att man kunde bli det av en dusch..

Sen tog jag på mig mina mjukiskläder, poppade popcorn och gjorde te, och sen parkerade jag i soffan framför scrubs. Så himla skönt!

Idag vaknade jag pigg och fräsch, i motsats till de partajande.. Haha!
Har vart en sväng på stan o köpt det nödvändiga; Bröd, ost, mjölk, och en ny partyväska. Okey den sista var inte nödvändig men väldigt söt, och dessutom halva reapriset. Passar perfekt till morgondagens festligheter.

Min klasskompis informerade mig just om att man kunde se senaste tentaresultatet på nätet nu.
Grattis Becca du har klarat FekA och NekA!!! underbart, nu kan man helt fokusera på nya kursen!
Nu ska jag lägga mig i soffan, slappa och vänta på att Mou ska vakna o vilja leka..

Over and out!

Utgång någon?

Är så himla danssugen idag!

Hör av er om ni är på! Annars finner ni mig i min ensamhet, intagandes alkoholhaltiga drycker.. det går utför.. Men tydligen är det sånt man ska pröva innan man dör på enligt Per-öka, det och att välta en ko.. hm funderar på vilket som är värst...

Har iaf hämtat ut min fina röda älskling idag. Man fick iaf många kilon för pengarna! Den är så tung och stor att man skulle kunna ha ihjäl någon med den, men eftersom det står att det är olagligt i den så låter jag nog bli. Så nu har jag underhållit mig med att stryka under och sätta i små flärpar.

Var bra att jag tog läxan på allvar igår, var jag o typ två till som verkade ha gjort den. Så nu slipper jag kanske ta gängvägen till betyget, som har blivit lite av en rutin för mig. (Usch bara tanken på att få betyget den vägen på mikron, ger mig kalla kårar, det var bara en skämt gott folk!)

Ska på Bodyjam ikväll, så om det inte blir dansgolvet, blir det det på Livskraft iaf.  Ska gå förbi E innan passet och kika på hur de fått det i sin nya lägenhet. Kul o hälsa på nån som har en lägenhet man faktiskt kan gå runt i!

Nu får jag snart besök! Ses förhoppningsvis på dansgolvet ikväll!

Dagens outfit!

174149-6
Aah vilken kreation!
Hår: Två tofsar, det hetaste i vår enligt hemlig källa.
Överdel: Turkos, mimi pigg t-shirt.
Underdel: Kort-kort kilt från Carlings,
leggins, Lindex,
Benvärmare, Esprit, prestent från mormor.

Lägg till oskyldigt pillande i håret, så är du i hamn!

RSS 2.0