Salut, je m´appelle Rebecca...

..eller nåt sånt är typ den nivå på franska jag har.. Dock känner jag på mig att t.o.m. det är felstavat, attans också..

Je, Branca et Maddefräsch har vart o pratat med en Bernt idag. Förutom ett väldigt vackert namn och silverman, satt han inne med expertkunskaper om utbyte med Paris. Vi är helt inne på att plugga i Paris nästa höst, univeristetet ligger mitt i Paris, sjukt centralt. Jag som aldrig vart i Frankrike, eller jag har faktiskt kissat i en toalett på väg mot Spanien, som förövrigt bara var ett hål i marken (hoppas på bättre standard i studentrummen,men är inte så kräsen) tycker det skulle vara fantastiskt att vakna upp o se Eiffeltornet varje morgon likt Carrie i Sex and the city. Fatta va coolt!



Nu ska man bara knåpa ihop ett excellent ansökningsbrev, men med tanke på att Bernt inte ens visste att detta skulle med, kanske det inte är så avgörande, de verkar rätt desperata de där fransmännen.. Skolan vi ska söka till ska skicka ut 300 studenter i världen, så de är bara glada att fylla dessas platser, det gör vi så gärna så.  Win-win!

Förövrigt  verkar det vara bra upplägg på studierna, vikten läggs vid föreläsningarna som är obligatoriska, inte lika mycket på egna studier som här i Sverige. Det känns väldigt skönt, sen ahde de bra kursutbud inom marknadsföring. Så kommer nog läsa en franska kurs och en marknadsföringskurs.. Kanske t.o.m försöker mig på en D-uppsats tillsammans med Branca där..så får man sin magisterexamen också.

Nu ska jag fortsätta skriva på uppsatsen, så man förhoppningsvis inte blir totalsågad imorgon på handledningen...

Föresten det är helt vitt ute o det ös-snöar...eller vräker ner kanske det heter..Myyysigt!

kl 16.00

..somnade min kära farmor in.

Sov så gott, nu slipper du ha ont...

Hela släkten har vart hos henne hela dagen, pappa väckte mig imorse då de var på väg till henne. Hon somna in i sin egen säng omgiven av alla som älskade henne.
Så det känns ju lite bättre, men kommer sakna henne...

Anna-dagen!

Just det min familj är så himla omtänksamma...

Sms kl 01.01 från lillasyster:
Grattis anna´sar! ananasar=) puss

Sms kl 01.45 från mamma:
Grattis på Anna dagen kram puss mamma

None
Två av Annorna i familjen för väldigt längesen..

Väldigt gulligt, men jag vaknade såklart av dem och kunde inte somna om. Anna är dessutom inte ens mitt tilltalsnamn. Dock brukade vi fira Anna-dagen hemma då vi alla töserna i familjen är döpta efter mamma till Anna i andranamn, de andra får laga maten o göra en tårta. Mamma brukar ge oss nån liten present med, detta trots att det är hon som heter det på riktigt.
Så jag tror detta var som en liten påminnelse så att jag absolut inte skulle missa att gratta DEM idag...

Både jag och Jojo fick iaf en lussebulle och chokladbit var av snälla söta Madde fräsch, jag på namnsdagen och Jojo i födelsedagspresent, sju veckor i förskott. Så himla gulligt!!!

Ska även erkänna att min besatthet har avtagit, noll attraktion vid kollision i skolan idag. Detta borde glädja Madde som inte hejjar på hans lag, hehe....

Idag anmälde jag även mig till att vara fadder för utbytesstudenter nästa termin. Detta efter att ha vart hos handledaren för utlandsstudier, där jag fick reda på att utbytet med England var slut, så jag överväger Paris nu istället. Det är tydligen plus i det personliga brevet att ha vart fadder... Eftersom min o Brancas franska inte är mycket att hänga i granen fiskar vi så många plus poäng som möjligt.
Imorgon ska vi träffa han som har bäst koll på Frankrike utbytet, så håll tummarna att vi ahr en chans!

Nu ska jag fortsätta att sammanställa intervjuerna, så att nån nytta gjorts idag.

Sitter och väntar på firren...

..är såååå himla hungrig, fick bara ätit halva laxen för resten var fortfarande rå... Visst att jag gillar sushi men tror inte det är riktigt samma sak.

Dock så älskar min lilla Jojo när laxen är lite rå i mitten, fryspizzan får absolut inte vara för länge i ugnen, bullarna ska vara bleka och hon ÄLSKAR deg...
Hur kan man gilla deg??? Usch och fy!

Det påminner mig om när vi hade dagbarn hemma när jag var liten, de jäklarna åt jämt upp degen när vi skulle baka bullar. Jag tyckte de var så himla korkade och dumma.. Men jag tycker om Jojo ändå, om hon hade vart här nu kunde hon fått en redig tugga rå lax, SÅ mycket gillar jag henne.

YES done and done, nu ska jag njuta.

Uppsatsar satsning på uppsats...

..i biblan...

Tjoho, dagens mål är att göra klart metodkapitlet och teorin.

Imorgon blir det till att sätta tänderna i ett saftigt stycke emperi mm mmm MMMMMMmmm!

Feeder

..tänk ändå om man hade en feeder till pojkvän.. Som går igång på att se mig äta onyttigt, då skulle inte jag vara i den här situationen som jag befinner mig i nu...

KOM HIT OCH MATA MIG BIG BOY!


En pasta ifrån Vapiano skulle inte sitta fel nu alltså...

Fem små äckelfingrar...

..satt jag och facinerades av utanför månen igår..
Det blev lite mycket dricka, lite för lite föda plus en låång taxiresa, den ekvationen brukar sluta på liknande sätt. För mig blev det på en bänk utanför månen..

Stackars Jojo och Branca fick höra alla mina konstigheter. Jag var facinerad av min äckelhand med fem små äckelfingrar på, sen vägra jag gå , jag ville sova på bänken, tyckte att de kunde gå hem utan mig, jag skulle hitta hem själv... Sen när de väl fick upp mig så sa jag tydligen, förlåt nu släppte jag väder, men det är ok om man är så full som jag är... det är ju trots allt vidrigare att spy...hehe...
Sen fastna jag med mina pumps på Torgets kullerstenar, då hade jag sagt "Jag vill haaaaaa den" hehe och tyckte att jag var tokfestlig,,, Tur att jojo har samma humor som mig iaf...

När jag kom hem så parkera jag mig på badrumsmattan, tur att den är lurvig.
Jag vaknade upp kl.6 i min säng, naken, med sminket och håret helt intakt... plus oborstad mun fyyyyy, jag har ju mått bättre!

Tur att gårdagen var så himla rolig iaf!

Nu är enda tanken i mitt huvud, egentligen den enda tanken som jag haft hela dagen Burger King... så jäkla sugen, men känns som att bestiga mount everest just nu...
Har iaf intagit lövbiff och potatis mosat i beasås, trots det är jag döhungrig fortfarande.. Kan ju bero på att jag var helt tom efter natten...


Branca med alla fina gåvor

Två fulla töser..

Två stycken Björn Gustavsson...

Sushi!!

Sushi är klart en favorit för mig och nu har äntligen Karlstad fått en sushirestaurang som ioförsig är sjukt dyr, men som man inte riskerar att få läskiga parasiter av.. Det tror jag är en risk om man äter på nåt av de två andra ställena! Usch o fy!

Dock kändes det som en väldigt vänskaplig lunch, men lika bra var väl det..

Ikväll blir det födelsedagsfest gånger 2, ska bli trevligt, har köpt en starkvinsglögg som present, sen tänkte jag slänga in lite gratisprylar.. Ojoj det är inte dåligt att få presenter av en fattig student, tanken som räknas iaf.
Tror inte så många har lust att byta klappar med mig nu kanske hehe...

Nu ska jag vända upp och ner på min stackars garderob, hoppas på några bortglömda guldkorn, som alltid...

Julemys med Piff...

..har intagit fullkorns pepparkakor med brieost (bästa kommer ifrån euroshpper, 12kr på ica), julmust och saffransmuffins. Mm mm MMMMM!!! Mycket delikat!

Varför Piff och Piff, kanske jag ska förklara... Det är väldigt många som anser mig och Jojo som en enhet.. så vissa har kallat oss för Piff och Puff, men då vi tycker vi är lika grymma, kan ju inte en person va Puff..som kommer som andre man, så nu fick det bli Piff och Piff, eller Bill och Bill.. så nu vet ni...

Har haft en väldigt mysig kväll med min bättre hälft, summerat gårdagen och slängt ett öga på Idol.. Kevin ska vinna!!!

Sen har jag funderat mer på det här med Mysvän, jag ska banne mig skapa ett event eller en grupp där myssugna kan samlas... Inte alls desperat hehe......
Jag har bara några krav jag vill ställa på dem som blir medlemmar; Snygga, hygieniska, vältränade, herpeslösa och vid god psykisk hälsa..

Har iaf inbokat en sushidejt imon, blir intressant... Om inte annat älskar jag sushi, dock känner jag på mig att det inte blir en gratislunch, ATTANS... Dejting i lågkonjunktur är inte en hit!

Nu hägrar sängen!


Beachparty..

.. ungefär som jag förutspått så var det an anledning till att tjejer hade bikini, BIKINI på ett uteställe.... Sand på golvet, stackars de som måste städa sen (ååååååååååååååååååååååååååååh SOPA), en o annan badboll som landa på ens huvud med jämna mellanrum..
.



/>
Jaja, jojo, Tebre och Madde var iaf hos mig innan med en Baginbox. Det var en bra början på kvällen, sen hände mkt roliga saker för jojos del iaf..

Objektet för min besatthet just nu var självklart ute, vi hann prata lite iaf, men så fort jag vände ryggen till så försvann han.. (kanske borde fatta vinken o gilla läget..nooo) Sen hitta jag honom på dansgolvet med mina dansanta vänner... Samma sak igen..

Fick iaf till ett deeptalk med Foppis som vanligt.. Jag blev uppmanad att skaffa mig en mysvän, inte kk eller pojkvän, mysvän är tydligen tha shit.. Funderar på att skicka ut några inbjudningar på Fejjan typ "Vill du kramas.. No strings attached" undra hur många svar man får?

Nu börjar den bekanta bakisångesten smyga sig på också... jag som skulle gå ut nykter, jag som skulle plugga hela dagen osv...

Nej nu ska jag nog intaga lite frulle! Ikväll blir det julemys med Jojo, julmust och pepparkakor med brieost, mmmmmmmmm..


En slak hemorrojdkudde?

Ett deeptalk i vanlig ordning;)

fest..

..så bra karaktär hade jag... Inte jätte oväntat kanske hehe...

30grader varmt ska det tydligen vara på Arena ikväll, en anledning för att få tjejer att ta av sig..

Jag ska gå ut i jeans och ull polojumper!!!

"Du vill haaa den"

helt klart höjdpunkten när man går på bio!

80% kyckling

..något oroande att det står det på innehållsförpackningen på mina kycklingfiléer...

Vad består resterande 20% av??? Gris, ko, tupp?

Leia

Föresten har jag glömt att presentera senaste familjemedlemmen i familjen Andersson, som om vi inte var många nog som vi är... Leia 3månaders labrador..
(Blond kommentar ifrån Becca: "Ohh Leia, som första hunden på månen" hahaha... )


Världens sötaste valp!!! De ska dock bara ha henne i ett år och lära upp henne till ledhund.
De tyckte det var ett bra sätt att testa om de klarar av att ha hund, då mamma o lillebror tjatar sig blåa om hund.
Om hon inte har det som krävs för att bli ledarhund så köper vi loss henne, för hela familjen är redan helt sålda på henne...
Titta bara in i hennes hundögon!
När jag var hemma sist, för två veckor sedan var hon inte rumsren än, när jag gick långpromenad började hon gny, det visade sig att hon var toanödig..
Hon vägra bajsa ute, bara inne eller i vår trädgård, lite lustigt.
Under den helgen hann hon bita sönder; mina strumpbyxor, strumpor, händer, halsduk och vantar.
Men som sagt med de hundögonen kommer hon undan med det mesta!
Längtar hem till lilla bebisen!

Dansa dansa

Igår var sista danspasset för denna terminen, var himla roligt! Även om det var helt ny koregrafi med massa svåra armar så fick jag till det till slut... Dock hade jag publik första kvarten, som vanligt... Har så himla svårt att koncentrera mig då jag vet att fyra ögon glor på mig, särskilt om man ska försöka lära sig nya steg.. Kom tillbaka sista kvarten istället;)

En lite rolig sak med dansen.. För några veckor sedan fick vi lära oss ett nytt steg som jag var helt övertygad hette "Fader Fora" tyckte det var väldigt lustigt med tanke på att det är som i fångarna på fortet..Så jag har gått runt o pratat om det steget, tills jag sa till Branca o hon bara "Men Becca jag trodde du skoja, det heter ju pas de fois" (eller liknande) hehe jag som trodde jag var så insatt i dansvärlden nu efter 7pass...

Idag har ajg tagit mig en ordentlig sovmorgon, tror det betyder att jag skippar omtentan imon... Dock blir det inte utgång för det, även om det är många påtryckningar om det. Kör nyttiga veckan, så då blir det ingen alkohol fören på lördag.

Föresten så fasar jag inför nästa termin, förutom att jag ska ta igen alla mina släpande tentor så ska jag läsa; projektledning, retorik o engelska för ekonomer, o allt detta utan min allra käraste Jojo=(...
Hon flyttar till Götet för jobb och egen lägenhet, men jag är jätteglad för hennes skull men kommer sakna henne som sjutton... Så nästa termin så ska jag försöka blogga mkt så hon får hänga med på ALLT som händer... ALLT hamnar på bloggen!!!

Piff och Piff på bankett!

Piff och Piff

ojoj det har ju hänt relativt mycket sen jag skrev senast...

Just nu håller jag och Mou (aka piff, bill, jojo, jonna..) på med vår c-uppsats, idag genomförde vi de fyra sista intervjuerna till den. Så himla skönt. Så nu har vi kommit mer än halvvägs med den.
Vårt uppsatsämne är Karriärsmöjligheter inom bankväsendet och om det skiljer sig mellan kvinnor och män... Väldigt intressant och lätt att hitta hur mycket information om som helst.
Vi har valt att bara intervjua kvinnor på Nordea, och jag kan bara säga att de har vart så himla härliga och tillmötesgående.
Både jag och jojo blev helt kära i de äldre tanterna och ville krama om dem o sitta i knät!
Vet inte om det är reklam för Nordea, men det de berättat får mig att tänka om angående att jobba på bank, det verkar finnas hur mkt möjligheter och variation som helst.

Skönt iaf att de är över..inte bara för att ha det överstökat, utan även för plånboken.
Jag o jojo har väldigt dålig karaktär, o har belönat oss med en runda på stan efter varje intervjudag.. Hehe med det förtjäna vi minsann!

För övrigt har jag tidernas träningsvärk i alla stackars lemmar... Var på prova-på klättring med Rickard i måndags, vi hade pratat om det hur länge som helst om att göra det ihop... Så det var roligt att det äntligen blev av, var hur kul som helst.. Men kände hur tävlingsinstinkten vaknade till liv, så det var gött att jag klarade första väggen helt utan problem, var lite orolig att mina spagettiarmar skulle klara det...
Sen skulle jag pröva en vägg som lutade utåt, det gick inte lika bra.. Hade sån sjuk mjölksyra i händer o armar så jag gav upp, lite störande då Rickard klara det på första försöket... Dock ska han väl ha de där musklerna till nåt..

Så idag har till och med gjort ont att göra "citat-tecken" med fingrarna... hehe kanske är en vink om hur töntigt det är att göra just det...

Idag kom jag också på att det är omtenta på fredag... undra om man kan klara den med två dagarsplugg?

Nu ska jag kolla på top model (bra början för tentaplugget), sen ikväll är det Streetdance med Brancis, så himla roligt. Hoppas jag klarar att röra mig för träningsvärken bara...

RSS 2.0