Ännu en outfit..

174149-5

Ja hur ska man förklara denna underbara sammansättning av färg, stil och frisyr: Fulländad?

Frisyr:
Sjukt mycket uppklippt, tre olika nyanser, aningen fluffigt. Men på leendet verkar jag nöjd..
Överdel: Ett chock-rosa linne med lite punkig text på och en kedja, Från Gina om jag inte missminner mig, Kavajen i size XL(?) min killkompis fina ägodel.
Underdel: Olivgrön underknä-lång kjol med massa fickor och detaljer.

Se och lär!

God choklad..

.. till en sugen tjej! Så himla snällt!!
 
Ok nu är jag verkligen skyldig dig en!!

Förutom fazerchoklad, fick jag även fribiljett till nöjjes på lördag då The Plan spelar i rockbaren, (rättelse, fribiljetter till den 3 mars) och en rekvisition på min lagbok att hämta ut. Härligt med sådan post!=) Mer sånt o mindre räkningar tack så mycket!

Åter till Avtalsrättsövningarna nu!


Underbar morgon!

Var på himla bra humör när jag somnade igår, och jag vaknade på samma kanon humör! Att jag fått min träningslåt av Phille gör det hela inte sämre, så nu äter jag min fiberberikade havregrynsgröt (utan salt, kom ihåg att köpa) o lyssnar på tyskar fulla av energi. Ska gå ut o promenera efter frullen, så ja går av mig lite energi så jag kan ta tag i skolarbetet sen.

Så glad har Köpt bussbiljetter till lilla Jerusalem(=Jönköping) den 23:e feb, för att kunna avnjuta Annikas 23årsdag, jepp så himla gammal blir hon.. Ska bli kanon roligt. Jag stannar till söndag så då får vi lite kvalitets tid tillsammans.

Usch, gröt smakar inte himmelskt i vanliga fall, men utan salt- INGEN HIT!

Börjar sakna min lilla Mou lite, o alla trevliga töser som är med o åker skidor(läs;festar) i Åre för tillfället. Funderar lite på att gå ut en sväng på torsdag, var E som var lite sugen på det. Det är nollningsavslutning då, så kommer nog vara mycket och glatt folk ute då. Så snubblar jag över en fribiljett är saken biff!

Nu är det dax för morgonpromenad.

Hej på er, era kåta stycken!

Sommarjobbet kirrat!

Fick just höra från Annika att det blir en kall sommar för oss i Haugastöl i sommar igen, så himla skönt att det är fixat redan nu. Slippa oroa sig för vart man ska jobba, nu vet vi vad vi får- total isolering , men ack en så fet lön i slutänden. Här ska vi jobba!

Kom på en sjuk sak idag, mamma hade inte bara packat ner sprit i väskan. Hon hade även skickat med mig en parmesanost, som jag upptäckte i handväskan idag på föreläsningen. Helt sjukt klantigt att ha den i väskan i tre dagar! Väldigt typiskt mig känns det som! Jaja Bj o BoJ fick sig några skratt åt mig, så det var ju bara bjuda på den.

I en tjejshandväska kan man hitta extremt mkt saker, här e en lista på dagens innehåll;
*En bit parmesanost
*En cola light lime
*Civilrätts boken
*Anteckningsblock
*Fisherman friend´s citrus
*Extra tuggummi
*Plånbok
*En kondom "Go before it´s to late" står det på ironiskt nog
*10-tal pennor
*3 suddigum
*Handkräm
*Näsdukar
*Stundentkalender
*Skyddsglasögon till solarie
*Nycklar till gbg
*Naturmedicin
*Läppbalsam från body shop melonsmak
*Busskort inom Karlstad
*Busskort inom Göteborg
*En hamster
*En tryckborr

Ok lite överdrift bara...Ja jag har rätt stor väska... Ja jag borde rensa den...

Hurtigt värre!

Promenerade hem från skolan, mycket hurtigt gjort. Med trevligt sällskap i rosa byxor och handväska.... BJ mohaha, som han var generad när vi gick igenom ett tonårsgäng.
Det är bara att bjuda på sig själv vettu! Förlåt för min framfusiga ärlighet, var inte medveten om att du kunde bli ledsen i ögat!
Nu när han berätta om kommité-livet måste jag säga att jag kanske inte är så sugen på en rematch ändå. Tvingas att dricka ett glas fullt med bruna bönor, utspätt med mjölk är ju inte min favvodrink. Byt ut den mot vodk redbull så e jag med i matchen igen!

Just svalt en bit lasagne från gårdagen, msåte säga att den var grymt mycket godare idag. Sista biten kladdkaka o en kopp gröntte fick bli efterrätten. Ska snart dra mig mot min grymt roliga träning. Sen blir det en kväll framför Grey´s Anatomy ikväll, kanske tom hinner börja på läxan vi fått till på torsdag.

Over and out!


Sovmorgon..

..helt underbart, har just duschat. Få se om jag orkar laga frulle inom en snar framtid. Börjar inte fören kl 13.15 idag så jag tar det hur lugnt som helst.
Usch dumma Per-Reuter tack vare honom vågar itne jag har uppsatt i skolan länge, han mobba mig för mitt bebishår i nacken. Inte kan jag hjälpa att min dumma frisör rakade mig i nacken en gång så det blev helt fult.. Grr inte kul o sen när han skulle visa E, så börja hon med att säga "men det kan väl inte vara så farligt, men oj" inte kul... blir utsläppt helt enkelt, kanske influerat av modet i inlägget nedan?

Idag har min ny mobil börjat fungera, eller nummret e överflyttat så nu kan JAG börja använda den!
Synd att ingen ringt mig eller smsat mig bara...

Ska koka ägg nu och snart dra mig till skolan, kan ju inte skada att läsa på inför lektionen. Särskillt när man inte har nått roligare för sig. Sen har mr Gunnar tjatat om att ses, så kanske går o hejjar iaf.

Ikväll blir det Bodycombat, har jämt vart ett roligt pass, men nu har de ny musik o nytt program mer dansinfluerat. Verkligen Göörroligt!!

Ha en fin dag!

Dagens outfit!

Dagens outfit!
Jag tänker inte vara sämre jag, så nu ska även jag tipsa om dagens mode!
Frisyr:
den så kallade hockeyfrillan toppad av ett högst mordernt "svettband",kan rädda vilken outfit som helst!
Top: Sisters aningen homstajlad genom att klippt av halslinningen.
Byxor: Mysbyxor i bomull ifrån H&M.

Nu är jag redo att göra stan!

Uppfriskande!

Nu har jag vart ute och gått, mkt skönt o uppfriskande.

Släpa mig upp i morse kl 6.30 när alarmet tjöt, riktigt stolt att jag kom upp. Var på en kanon föreläsning om avtalsrätt. Föreläsaren gjorde verkligen ämnet intressant! Härligt det blir bara bättre och bättre. Sen har jag hunnit gå en sväng på stan, där jag fyndade ett linne och en polo på rean sjukt billigt och bra!!

Efter det tappa jag helt gnistan och gick in i en mindre allvarlig eftermiddags depression, som tur var ställde BJ upp på att rasta mig. Riktigt trevligt o fick lite ojämlikt snöbollskrig, vilket betyder att jag kastar o han vågar inte ge igen. Fick handlat på vägen hem så ikväll vankas det lasagne till cityakuten. Måste säga att det var frestande att hänga på nollningen ikväll, men stod emot stark karaktär som jag har!

Ha nu en riktigt trevlig kväll!!


Sprit, sprit här var det sprrrit!

Fick lime vodka och baileys av mamma kom jag på nu när jag packade upp väskan, ack vad skulle pappa säga om han visste att mor fyllde hans lilla tös?! Men mamma vet i motsats till pappa hur det är att vara en glad student, Tack kära mor!

Vad är det med killar? Håll er till era flickvänner.

Så skönt!

I fredags skrev jag omtenta (skrev så att mitt finger börja blöda, snacka om uppoffringar för studier, det är hårt att vara student helt klart..), redovisade vårt arbete (som vi för övrigt fick godkänt på) riktigt obehagligt att vara instängd i ett rum i 40min med de gula naglarna och den mummlande rösten, usch får rysningar bara jag tänker på det.

När vi äntligen kom ut så råka Sofie få syn på resultatet från Makron, ja o Mou reagerade inte utan trodde det var från orginaltentan, "Grattis Mou du klara den",  jag klarade den också!!! Så himla skönt, 21 var G jag fick 21,25 snacka om marginaler!

Efter skolan gjorde jag och Sofie stan, o jag fann en grå tub-topp och en jättesöt randig t-shirt klänning på Gina. Härligt, helt plötsligt tyckte ja att jag hade råd att unna mig lite nytt.
Tentashopping är ett myntat uttryck i mitt ordföråd!

Sen bar det av hem mot gbg, jag och Sofie hade beställt biljetterna ihop för att få sitta brevid varann. När vi kommer ombord så finns inte Sofies plats! Så då fick jag sitta brevid en svett och fimpluktande tösabit istället. Inte drömscenariot. Det visade sig att de hade bytt namn på vagnarna så den vi åkte med var 15, även om det stod 14 på den, så våra platser fanns i en annan vagn. Men orka flytta, hela tåget var överfullt med skrikande ungar o höga mobilsignaler. Varför har man högsta volymen på mobilen? Varför??

Planen var att gå ut på kvällen med Em och Jess, men min rygg gjorde sjukt ont, tom när jag satt ner, gick, hoppade, dansade- så jag bestämde mig för att vara förnuftig och stanna hemma. Mr.nyår ringde och sa att han skulle ut, på samma ställe som Em, men jag orkade verkligen inte ut.
Så det blev en grymt skön kväll i badkaret, skvallertidning, skön musik och sköna bubblor. Ahhh, får passa på medans man har tillgång till karet. Fixa fina fossingar o håret.

På lördagen bar det av tidigt till Stora Höga för 80-årsfirande av min kära farmor, som inte ser ut som en dag över 70. Jag o min syster kom tidigare än de andra o fick agera köksor under våra fastrars befäl. Men fint blev det.
Blev riktigt lyckat och jag hoppas farmor hade det trevligt o blev nöjd. Själv hade jag trevligt med mina syskon, o min brorsdotter. Konstigt att man uppskattar familjen så mkt mer nu när man flyttat hemifrån. Roligt iallafall!
Mina söta, men ack så bortskämda kusiner var jättegulliga i början, men som vanligt utvecklades de till småmonster under eftermiddagen. De drog iväg med min stol (trots derar ringa storlek och ålder är de starka som få)drog in mig bakom ett draperi. Sen presenterade min kusin mig "En stor applåd för Rebecca som ska dansa och sjunga för er" sen puttade hon ut mig. Som tur var så hör inte pensionärer så bra så jag kunde -nästan- obemärkt slinka ner på min stol igen, sabla unge!

På lördagkvällen gick jag ut - NOOOOOT. Har jag tappat stinget? Pappa blev iaf grymt glad att ha hemma en av sina döttrar den kvällen. Så jag, lillsnorren och pappa kolla Austin Powers, pappa höll på o kissa ner sig så mycket skrattade han. Var mysigt att vara hemma ändå. När man så sällan är hemma, o oftast brukar gå ut så fort man lämnat av väskorna, kan man allt bjuda familjen på en becca-lördag.

Idag har jag tagit det helt lugnt, kollade på "Girls just wanna have fun" från -85, härligt tjej dansfilm, hade det rätt mysigt, tyst i vårt hus för en gångs skull.

Nu är jag iaf hemma, efter en lååång tågresa. Kom visst i barnvagnen, hur många tjutande snorungar som helst! Sen denna förbannat höga sms-signalen. Men trots detta hann jag läsa hela kompendiet om EG-rätten, grymt nöjd med denna insats. Så nu sitter jag här hemma o e sugen på vego-chips, ja vet att alla chips e vego men dessa heter så konstigt nog.. Hur goda som helst, åt dem när Annika var här.

Nu ska jag snart göra mig iordning för bingen iaf. sov så gott!

Lika ljuvlig som min?

Nu har jag en kladdkaka i ugnen, hade inget vanligt vetemjöl så blev med fiberbirikat, så då kan man nästan säga att den blir nyttig. Ska göra iordning en latte o kolla på en film som jag förmodar kommer vara lite töntig o förutsägbar, "Drive me crazy"..
Lika ljuvlig som min?

Lika smarrig som min?

En onsdag

Idag har vi haft vår första föreläsning i nya kursen, trodde aga skulle va hur seg som helst med tanke på att jag suttit x-antal timmar i biblan o tentapluggat innan.
Nog den intressantaste föreläsningen hittills, timmarna bara flög iväg. I slutet hade hon instuderingsfrågor som man fick disskutera, o man hade tydligen lärt sig lite på den korta tiden. Härligt att det finns en bra föreläsare på universitetet iaf!!

Har kollat upp böckerna, grymt oflyt och alla lagböckerna är slutsålda, får hoppas på bättre lycka över nätet.

Idag har två jag inte e intresserad av bjudit ut mig på fika, jag e grymt dålig på att vänligt men bestämt avböja... En typisk Becca-situation, varför frågar aldrig underklädesmodellen eller cutiepierna ut mig istället?

Kom just från träningen, Powerstrike, jätteroligt pass där man två och två boxar och kickar mot säckar. Jag tror en gubbe flirtar lite med mig där, han e väl ca 55bast, han ska jämt retas med mig, och nu knöt han upp mitt skosnöre -snacka om att flirta på en lågstadienivå. Haha man får vara glad för det man får kanske.
Gjorde dock ont att träna, sträckte min rygg och ljumska på en hopp-kick-spark förra veckan. Så har fått uppmaningar att ta det lite lugnt.

Nu ska jag göra nått gott, lägga mig på min elektriska värmefilt och försöka mjuka upp mina stela muskler.

Ha en trevlig kväll!

En liten Adam till världen..

..igår, Stort grattis till min kära Karin. En bonus-kusse, helt underbart. Can´t wait to se him!!!

Sitter hemma o försöker plugga, går sådär... Känns som om jag gjort alla gamla tentor ett hundratal gånger nu, och alla övningar minst lika många gånger... Men måste klara tentan så jag kan ha fokus helt på nya kursen. Bara att sätta igång..

Skit!

Fick just sms av 3 där det står att de inte kan flytta över mitt nummer till dem, eftersom ajg har bindningstid kvar. WHAT?! Hade ingen aning om att jag hade bundit mig till telenor, har ju inte betalat av nån telefon eller så, o har haft det i flera år.
Så denna månaden får jag lägga 1100kr på telenor, betala 250 för 3 som introduktionsavgift, 550-800kr på Lagbok, sen behöver ajg tre böcker till och ett otal kompendier, plus 2500kr för träningskort, underbart!
Jag som tänkte att man kommer ha gott om pengar denna månaden när man får lite mer än vanligt.
Typiskt mig att inte ha koll. Bara för jag kände mig socialt avskuren i mitt flickrum efter att ha tentapluggat i en vecka o knappt var utanför dörren, tacka jag ja för att försäljaren lät trevlig...

Träning...not!

Fasiken, upptäckte att klockan var lite för mycket, närmare bestämt en halvtimme in på mitt pass. Inte coolt, jag som skulle börja mitt nya seriöst tränande liv. Får bli imorgon då!

Nollning

För en termin sen hade jag så här kul på nollningen i kommitén, gratis dricka, skrålande fulla nollor som försöker fjäska för en, bad i älven, efterfester, rosa ovven på i två hela veckor, massa nya bekantskaper, och en massa roligt!
174149-1

Kursstart!

Har just kommit hem efter introduktionen av Höken, verkar verkligen jätteintressant. Första gången jag känner det sen jag börja måste jag erkänna. För det första kommer man få grymt vältränade armar av att till varje föreläsning släpa med sig lagboken på ca 4-5kg, sen verkade föreläsaren grymt bra. Han föreslog att jag skulle köpa begagnat om jag hade möjlighet, "Alla chanser att få pengar till en extra öl, o en svängom på Blue moon måste man ju ta" lite roligt o höra från en lärare.

Fick också chansen att skvallra av mig ordentligt med Mou, alltid lika trevligt!

När jag på förmiddagen satt i biblan o gjorde gamla tentor o höll på o frysa ihjäl av köld, så såg jag massa i overaller. Nu kan jag inte förneka att det skulle vart ganska kul att vara med på nollningen trots allt. Våran förening har skidorter som tema, så till våra vackra rosa ovvar så var det mössor o skidglasögon, de såg ut som riktiga säsongare.

Planen är dock att smita med på Nöjjes då Kura, Läsk o ekonomerna ska dit. Tjuvtitta på de små o slippa nollefrid, kan det bli bättre?

Nu ska jag snart gå och träna powerstrike på Livskraft.

zzz

Detta har inte vart min favoritmorgon i historien men när det resulterade i rena underkläder är det ju ett plus.
Måste tipsa om en helt underbar låt som jag hört om och om igen, ända sen BJ skicka den igår: Sunrise Avenue- Fairytale Gone Bad. Så skön, nu känner jag att jag vaknar till och kan ta det stora steget in i duschen o sen få i mig lite frulle.
Jag hoppas på lite nya (vackra) ansikten i skolan och på nya kursen. Kan behövas lite nytt blod i Karlstad.
Ha en kanon dag nu.

Tvätttid kl 07.00 *piiiip*

Underbart efter att ha skjutit på tvättiden i 10 dagar börjar strumpor o dylikt sina (inte bara pga att jag spolar ner dem i toan). Härligt att ställa klockan på sju o vakna av pingu-melodin på mobben, bara för att gå ner o tvätta. Vuxenpoäng på det iaf! 
Sen blir det biblan o tentaplugga, sen upprop till nya kursen. Ska bli jätteroligt att läsa Höken nu (handelsrättsligöversiktskurs), kan gott vara utan matte i 10p, LÄTT!

Måste ge mig själv cred, har skrivit fyra inlägg på en dag, brist på annat att göra? Nej hade egentligen kunnat plugga Internationell Handel hela kvällen, men detta kändes på något konstigt vis trevligare..

Sov så gott!

Tiden har rusat iväg!

Nu har jag redan varit i Karlstad 10 dagar tiden går så fort. Har hunnit skriva en tenta, vilken inte alls kändes bra. Skrivit klart och lämnat in vårt arbete, äntligen, har varit mycket om och men kring det.

Har hunnit med tre utgångar..
Förra lördagen var det 6 kåta stycken och ett gossebarn som förfestade på Renen,  det bjöds på många, kanske tom för många gör goda drinkar som tillagades med recept från saras London vistelse och stavmixer. Efter en promenad till konsum i hopp om att få tigga till oss lite is, som "Smör"  trodde man kunde få tag på där. Så fick vi snopet gå vidare till Hästen där vi hade större tur. Förutom is fick jag även höra att jag såg lite mer turkig ut i håret, tack för den komplimangen Jeppe. Froozen strawberry daquire som inte gick av för hackor fick vi till iaf. Men efter ett antal påfyllningar var man lite orolig att ett par fingrar eller tre skulle sluta i drinken. Utgången blev verkligen lyckad, mycket dans och glada damer. "Råkade" spilla ett glas vatten i mellan benen på en killkompis. (förlåt för det)Men som försvar spillde han öl på och i mina pumps, så han förtjänade det!

I torsdags hade nollorna tantafest (inte kan man väl missa en fest) var tveksam först men efter påtryckningar och en gratis biljett var jag övertalad. Jag är nog inte så svår som jag försöker intala mig trots allt. Jag, Mou och Jess åkte glada i hågen till Frödings för att avnjuta en singstar-förfest tillsammans med 30st andra. Efter att ha förudmjukat mig i tre hela låtar, bla poison, (till protokollet bör nämnas min totala brist på sångröst och att kunna hålla toner), tog vi traditionella toakort såklart. Snåla studenter som vi är tog vi bussen in till stan.. Vi var sena så vi var tvungna att springa som dårar för att hinna, jag tappa min sko, och fick rida på en okänd vit springare ända till bussen. Thanx mate! Mou hade min sko som tur var, skulle ju vara pricken över i:et att behöva linka runt med en klacksko på inne på arena! Arena var trevligt, många känningar var ute.

I fredags fick jag efterlängtat besök av Annika numera smålänning bosatt i bibelbältet, även kallat Jönköping. Hade redan kl 16 påbörjat potatisskalning, och satte in kycklingen halv fem, seriöst värre. På menyn återfanns; Hel ungsstekt kyckling med potatismos och sherrysås, dessert hallon pannacotta med passionsfrukt. Jess sa att man itne fick säga mmm om sin egna mat men det struntar jag i, jag är grym! Det som e det fina i att vara ensam i hushållet, ingen sågar min mat. Istället höjjer jag mig själv till skyarna, vadå klubben för invertesbeundran vad är det?
Vi hade en trevlig kväll då vi avnjöt fin dans på "Let's dance". Det roliga är inte att se duktiga dansare, snarare skratta åt deras kassa taktkänsla och osmidighet.

Igår var jag och Annika på stan och fyndade, jag hittade sneakers till halva priset, en klänning jag kollat in på h&m som jag också fick för halv priset tack vare ett litet hål, och en klänning från gina. Supernöjd, jag har ju fått norgepengarna, inte kan de ligga o ruttna på ett sparkonto när det finns så mkt fint i affärerna?!

Det var husfest, men så osociala som vi var så satt jag, jojo, annika och cissi i min lägenhet och förfestade istället. Hade riktigt trevligt, goda drinkar av äpplevodka, sprite och frysta jordgubbar. Stackars annika, när spriteflaskan var tom blandade jag hennes barcardi limon med julmust light, lime och massa citron. Den var inte så äcklig som den låter, annika känden ingen spritsmak alls (om det är jag som borde satsa på bartenderyrket eller om det var antalet drinkar innan förtäljer inte historien).
Cissi agerade chafför så vi anlände till Nöjjes i stil, dock var det skum musik där men det var okey. Vi fick skjuts till BK efter, o på väg till bilen gjorde annika en riktig vupa. Som tur var blev hon upplyft av en stark räddare i nöden, annars kanske hon legat kvar tills nu...

Idag har vi tagit det lugnt, fikat hos Cissi i hennes fina lägenhet med grym utsikt o en söt cindy. Följde Annika till bussen, o hoppas att hon kunde sova hela vägen till Jönköping utan att behöva trängas med en skövdekille bredvid sig.

Känns lite tomt nu, har först haft Sofie här lör-mån och sen annika här över helgen, var ett tag sen man var helt själv. Kanske därför jag suttit här o bloggat hela eftermiddagen?

Nu ska jag se klart en läskig film på femman, typiskt att man jämt är själv när man kollar sådana filmer.


Klantigheter..

Har kommit på att jag kanske är aningen klantigare och aningen mer otaktisk än gemene man.. Ni kan ju själv döma följande händelser som jag upplevt eller själv skapat..

Jag råkar tappa en burk med ansiktskräm i mitt handfat så det blev flera sprickor... inte bra för min besiktning när jag väl flyttar härifrån. Undra vad ett nytt handfat kostar, borde kanske börja spara?

En dag när jag kom hem från skolan, sjukt trött efter en lång dag fylld av tentapluggande. Tar upp ett par strumpor som låg vid ytterdörren o går till toan för att lägga i tvättkorgen, kommer på i samma stund som jag trycker på spolarknappen att jag just spolat ner mina strumpor i toaletten..hm ok hur lyckas man med det?
 
Ska maila över uppdateringen av vårt arbete till alla i gruppen, råkar maila till alla "övriga kontakter". Alltså fick bla mina gamla gymnasielärare det, blockade från msn, borttagna kontakter från msn även mailet..

Under nollningen ska vi åka vattenskidor med nollorna, vi åker i bilen och jag ser en sjö, "Oj ligger det en sjö här?!" Bra becca ja Värnen är en rätt stor sjö här i värmland.

Hm har inte kunnat avslöja alla mina pinsamheter men det ryktas om att jag kläckt många mer eller mindre korkade citat.. Dessa sparar jag nog för mig själv tillsvidare...

Året var 2006..

..det har verkligen varit ett händelserikt år! 
De viktigaste händelserna;

*Reste i Malaysia (en liten avstickare till Thailand o en kass skräddare) med min goda vän Annika, för pengar vi slitit ihop i Norge

*Börjar ,helt otippat, plugga i Karlstad av alla ställen. O ekonomi av alla ämnen!

*Flyttat ifrån mitt flickrum i radhusområdets trygga famn, och en väldigt högljudd familj, till en minimal etta på 20kvm. Grymt mysig, speciellt insynen. Vem njuter inte av att 40st kåta telemarketing försäljare fluktar genom fönstert när man icket ont anande släntrar ut från duschen...

* Börja i en helt ny skolan, i en helt ny stad, med ett helt nytt ämne.. Svindlande, spännande, läskigt och jätteroligt.

*Bli nollad av Karlstads rosa ovvar; lära sig dricka dunk, förnedras och ha riktigt sköj!
KarlEkons oskrivna lagar har man ofta lärt sig den hårda vägen;
"Vi är bara kompisar",
kom alltid minst 30min efter utsatt tid,
"En gång är ingen gång",
När ovven åker på så är allt tillåtet,
Nollevin är livets dryck,
 "Det man inte minns har inte hänt", 
Det som händer i KalrEkon stannar i KarlEkon,
"Är du full så har du itne druckit tillräckligt mycket",
Ditt privatliv är offentligt.

Detta var alltså året jag blev vuxen? Inte enligt min väns sätt att räkna vuxenpoäng, då fick jag betyget ;"klipp dig och skaffa ett jobb..." Lite skönt trots allt, även om extraerbjudande kuponger skulle få min matbudget att räcka lite längre.
Måste säga att det var ett bra beslut, eller ok tack mamma för att du tvinga fram mitt beslut, genom att predika om att jag borde ta tag i mitt liv o börja plugga och våga pröva att flytta hemifrån.

Det som är lite jobbigt i en liten stad som denna är att ens privatliv verkligen är offentligt, (säger hon som just beslutat sig för att offentliggöra sitt liv på nätet genom en blogg). Vad som händer under helgen vet de flesta på måndag morgon.. För det mesta står jag för det, har inget val, vad e pinsammare än att göra bort sig o inte kunna skratta åt det?

Hm har hänt mkt mer men orkar elelr minns inte(?) allt just nu..


RSS 2.0