Tokladdad!

Åh är så laddad inför kvällen nu! Nästan så man vill korka upp redan nu, men efter gårdagen så ligger jag lågt. Haha, illa!

Lyssnar på Nelly Furtado och diggar lite coolt med huvudet..

Shoppingstop!

Igår köpte jag en bikiniöverdel, kanonsnygg bra solbikini, idag har jag köpt en klänning, ett linne och en t-shirt. Men nu är det köpstopp! Nu har jag det ajg vill ha inför våren(tills ajg ser nåt nytt fint..jag känner mig själv) Ingen shopping i gbg i påsk iaf! Men har lovat min brorsdotter att gå på stan med henne o lillebror, men smakråd inte köpa själv. Nu skriver jag detta här så jag kommer ihåg det varje gång jag går in här, smart va!

Åh mindre behaglig upplevelse på morgonen, men bara bita ihop och tänka på annat.

Nu ser jag fram emot kvällen. Ska bli kanon roligt verkligen.
Kanske kan sysselsätta mig med tvättning elelr nåt annat kul, Korren kl 17 iaf!

Nu ska jag installera internetbanekn för andra gången denna veckan, sabla skitdator som kraschar hela tiden...

Ha en underbar helg!
Becca

Lugnet efter stormen(tentan)..

Oj va tomt det känns efter man skrivit en tenta. Har vart jätte taggad och festsugen i två veckor men idag efter tentan var jag bara helt slut. Satt inte ens hela tiden, men ack 4.15tim, pers (för er som inte vet pers=personbästa, användes flitigt under min simkarriär, vilken är dum att kalla karriär när jag blott var en medelmåtta, men som jag ändå offrade 13år av mitt liv på att förbättre just mitt personbästa i..) brukar inte kunna stanna länge på tentor, får panik och vill bara skriva av mig allt jag kan. Då jag kunde pluggat så mkt mer om jag vart frisk och kry, så hade jag inte denna känslan. Får inte dåndimpen(där fick jag använt ett sjukt underskattat ord också, sedär) om det blir omtenta på denna, kanske ja tom kan få till ett vg då...

Jaja hur som haver så är det sjukt skönt att det är över. Efteråt spenderade jag en skön halvtimme i solen i trevligt sällskap, i väntan på Mou, som också satt ovanligt länge.
Vi tog oss därefter till stan där vi köpte grymt goda varma baguetteter med skinka och mozzarella och kaffemocca, placerade oss i solenssken vid älva och njöt av vår nyvunna frihet.
När vi samlat oss tillräckligt så var det dags för expidition: finna kläder till tema uniform tentafesten imon. Vår första idée var att vara militärer med kamoflagebyxor o bandana.. Gick till myrorna och kolla runt lite, och hade sjukt kul åt allt gräsligt fult. Fattat nog inte riktigt hur man kan fynda i en second-hand affär,(nu vet jag att Annika kommer kommentera och rekommendera sin favvo-nyupptäckta-second-hand affär i götet,du får visa mig nästa vecka)  kanske inte går i en myrornas? Jaja iallafall hitta vi inget kamoflage-inspirerat där. (Inte för att detta är så snyggt heller, men det fanns verkligen bara tant och fjortiskläder där, alla med en stank av gammal människa över sig..)
Vidare till cubus, där vi prövade massa från barnavdelningen, däribland en kamoflage fiskarhatt, sjukt ful, och hitta massa annat men knappast att vi lägger mer än 200kr för nåt vi aldrig kommer använda igen. (ens under pistolhot)

På H&M fann vi slutligen den ultimata uniformen, på-barnavdelningen storlek 6-7år och 7-8år haha. Poliströjor och  kepsar, grymt bra tyckte vi. Tills vi träffa några lärarkillar som försökte gissa, "ni ska väl inte vara det klassiska som alla är, poliser eller?". Busted, fasiken tänkte inte på att massa lärare kommer till festen, de hade ju "yrkesgrupper" som tema på nollningen,  varav en grupp var poliser, jaja vi kommer iaf vara hetast. Vi kan låtsas att hela Karlstads poliskår ryckt ut pga förargelseväckande beteende eller nåt, jag o Mou har iaf lagboken fräschast i minnet.

Jag tror iaf det kommer kunna bli ganska så, ganska så nice imorgon! Förfirre i korridoren, med detta vädret kan vi nog förflytta oss till gräsmattan, solgass och intaga alkoholhaltiga drycker.

Om detta inlägget är helt felstavat, tokigt eller rörigt kan det bero på cidern(sidern) jag just lät svalka min strupe med. Ja jag är själv. Ja jag är lite patetisk, men ack vad gott det smakade. Har haft tre vita veckor, så en cider gjorde susen. Nu ska jag kolla nya prison, tjoho, i mitt nuvarande tillstånd vet jag att det kommer vara det bästa någonsin.
 
Botten upp och resten i håret!
Becca

Update: Mou kom hit och vi öppnade en till cider. Satt och tjöta till halv tolvnsåret då hon något ostadig begav sig en vånging ner. Så helt ensam satt jag icke!

Glad

Idag är jag sådär glad att jag inte vet vart ja ska ta vägen och har massa energi i mig som jag inte vet vart jag ska göra av. Har ju redan gått en långpromenad och tvingats springa i trappor. Jag har hoppat runt i lägenhet, jag tror jag måste ut i skogen och skrika ut ett vårskrik eller nåt liknande... 

Helt plötsligt känns det mesta lätt och möjligt! Härlig känsla, hoppas den stannar länge!

Nu lunchpause sen lite Grey´s repris. Sen plugg igen!

På´t igen bara!

Idag har jag valt att plugga hemma. Gårdagen i biblan var ju inte överdrivet produktiv..
Idag däremot har jag hunnit; rensa avloppet från några kilo hår och äckel, ta en långpromenad i underbara värdret, köpa en mellan caffe mocca på wayne´s coffee super god.....
..sen har jag faktiskt hunnit plugga lite också. Sjukt vad mkt annat man gör när man försöker plugga hemma, liksom tom rensa avloppet gick före.
Men nu har jag pausat länge nog, på´t igen bara!

Ha en underbar dag, ni som kan- Ut i solen med er!

Just det grattis Mou till tillökningen!

Sommartid!

Woooho jag kom ihåg! En timme fram i natt!


Ofrivillig..

..motion! Hissen har inte fungerat sen igår kväll=ofrivillig motion i form av 12trappor...

Jaja då kan jag svulla lite extra!

Tråk tråk trååååk!

Usch nu är jag verkligen trött på detta!
Ännu en tråk-plugg helg! Satt i biblan till halv tre, sen gav jag och Mou upp. Var hur tjötigt och vilt som helst i slutet på fyran, helt omöjligt att koncentrera sig när killarna gör glidtacklingar och spelar fotboll brevid ens bänk.
Känn er träffade!
Har suttit och försökt hemma nu, inte gått planenligt tyvärr. Kan inte få ro i kroppen en solig lördag.
En solig lördag ska man vara ute, njuta av en långpromenad, en latte på en uteservering eller göra stan. Sen ska man planera en rolig kväll.
Men icke, denna helgen går i tråkighet, pluggighet (vet inget ord, men jag vill använda det ändå!) och enslighetens tecken...  Okey var ju faktiskt hos Sara och Mou igår. Men det känns ensligt om man tillbringar en lördagkväll helt själv. Icke kuligt!
Ska nog ta en sväng till Hagahallen och införskaffa förnödenheter senare, med förnödenheter menas ikväll; En fet godispåse, skinka och pizzadegsmix, så blir det egen(förutom degen då) pizza och godis ikväll.

Nu ska jag göra ett ryck och göra klart familjerätten.
För att muntra upp mig tänker jag på festligheterna som inträffar efter tentan. Torsdag blir det vin hos mig, sen rumpan på "afterski" sen arena. På fredag tenta temafest uniform, på rumpan, förkrök i korren. Lördagen firas det att första numret av Goodwill kommer i tryck med redaktionen, sen Nöjjes. Längtar!!!!

Oh bara tanken sporrade mig, nu ska här pluggas!

Håller utkik!

Oj 8-18, måste vara rekord!
Vaknade 6.40 kunde inte somna om, solen sken in och jag var pigg som en mört. Underbart sätt att vakna på! Hann göra iordning lunch, matsäck, duscha , äta frulle OCH hinna med bussen. Inte illa pinkat för att vara Becca! Så hunnit med föreläsning, lunch i solen och plugg i biblan.. Nu däremot är jag så trött så jag snart somnar sittande. Ska tvinga mig att laga middag och äta idag iaf. Har vart slarvig, tandvärk och hosta har gjort att aptiten flugit sin kos. Inte det bästa att skippa middagen men en vecka dör man inte av.

Nu ska jag iaf hålla utkik efter mystiska män och ledtrådar, har dock mina misstankar...

Palsternacka
Becca


Underbar dag!

Nu är våren här, glass i bara t-shirt i solen. Så härligt.
Trevligt att träffa töserna lite. Alla är verkligen tentapressade nu, men snart om en och en halv vecka börjar livet igen. Längtar!
Har varit en relativt produktiv idag, känns bra. Har förutom suttit i biblan 9.30-17.30 hunnit med möte med näringslivsutskottet, slutade med att jag och Anita ska springa runt och tigga rabatter hos massa. Hur gick det till? Jaja får väl hoppas vi är oemotståndliga, men inte fören efter tentan.

Inga nyheter om min sadeln....
Nu ska jag sätta mig och repetera uppgifterna vi gjort idag. Repetition är ju kunskapens moder.

Ha en kanon kväll!

Godmorgon

Ja en bra morgon faktiskt.
Förutom att jag blödde näsblod förut, gör jag verkligen aldrig, i hela mitt liv har det nog hänt kanske fem gånger, varan tre gånger i Karlstad.
Sitter med min grötskål, lyssnar på skön musik och solen skiner in på mig.
Ambitionen är stor idag, ska snart till skolan och plöja igenom en dags tentapluggande. Känns helt okey, borde ha ångest men den kommer nog.

Har väl fått lite perspektiv på saker, jag är iaf frisk och välskapt. 

Ha en bra dag!
Nylonstrumpa!
Becca

Hm

Ja va ska man säga. Jag hade kunnat göra mer än jag gjort idag. Det snöar ute, jag har återfått min aptit och jag är grymt rastlös/uttråkad.
Undra hur det blir sen när man inte längre bor på 20kvm, kommer man fortfarande sluka maten på 5sek framför datorn, alternativt tvn? Att äta med sällskap är ett lyx man inte blivit bortskämd med det senaste. Förut hade iaf vi tjejer våra fredagsmiddag, men de har upphört. De andra äter dock med sällskap, jag är inte bitter. Haha...

Nä nu ska jag plugga lite till, finns inget roligare att göra för tillfället ändå.
Herr Arne och Kalle Banan väntar.

Idag är en annan dag!

Japp!
Idag mår jag mycket bättre -Äntligen!
Ska snart gå ner till cykelförrådet och sätta upp en lagom aggressiv och hotfull lapp på min cykel, vilket förhoppningsvis mynnar ut i att min sadel dyker upp igen. Ja tack!

Idag ska det banne mig bli pluggat! Herregud, tentaångesten börjar ju smyga sig på och vad har jag gjort?

Skärpning!
"Ekorren exploderade.."

Helv**e!!!

Nån jä*el har snott min cykelsadel!!!
Den var varken snygg, skön eller dyr. Men va fan snor man en cykelsadel för? Det bästa av allt var att min cykel stod i cykelförrådet, men vad hjälper det när man bor i ett studenthus?! Föga!
Så nu måste jag köpa ny sadel också, jag som hade en ambition att börja cykla till skolan när jag blivit frisk. Det var kanske därför jag har skeppat upp min cykel från götet, för att cykla på den, inte för att stå för reservdelar till andra idioter! Jag känner iaf igen min sadel, den är svart och orange. Be awere sadeltjuv!!!Be very afraid!

Jaja bra nu är jag förbannad och arg som ett bi. Mitt favvogodis fanns inte heller, fattas bara att det jag köpt är gammalt och hårt.

Nu ska jag kolla film, äta godis och må sämst!

Trevlig helg!

Godmorgon morot!

Bra där i ett försök att inte se blek och sjuk ut, ser jag nu gul och sjuk ut. Haha undra vilket som är värst? Jaja solen skiner hånande utanför. Får se om man orkar ta en liten promenad senare. Måste verkligen handla, måste unna mig en god lördagsmiddag, nån som ställer upp att laga den åt mig?
Inte?
Jaja var värt ett försök, tror jag är sugen på Annikas fisksoppa (egentligen keldas men med hennes extra piff på)
Idag sov jag till ett, bra där Becca, ser inte ut att bli så mkt pluggande idag heller.

Igår hos Mou så blev det väl 7uppgifter gjorda tror jag, utan att under eller överdriva. Men svårt när man blir hungrig och måste gå och köpa fullkornspizza med mozarella och pesto mitt i allt. Sen måste man ju titta på Årekorten, prata i kapp sig, och snacka med Sara.... Men var skönt att socialisera med människor IRL efter att ha vart rätt isolerad...

Nä nu tog jag mig i kragen och tog ut mig på en promenad!

Orange solstråle!
Becca

Fredag..

Hade en mysig kväll för mig själv med Coupling och hemmagjorda chokladbollar och litervis med te. Medans resten av huset var en stor förfest. Med tanke på att jag inte somnade fören kl 5, så hörde jag festen och efterfesterna med. Lät som om de hade roligt iaf! Själv somnade sittande efter att ha vändit, vridit, hostat, nyst och svettats i några timmar.. nästan lika kul.
Varför blir man jämt sjuk så olägligt och med mamma så långt borta?
Annika skrev att om hon hade blivit sjuk en och en halv vecka innan en tenta skulle hon gråtit, det gör jag, men mest för att ögonen rinner av förkylningen. 
 
Idag är planen att ta mig bort till Herrhagen för att göra ett ryck med Mou, ska hinna till banken också, så jag får internetbank igen.

Äntligen fredag tjoho... eller nåt.
Becca- läcker lite här och där..

Glass och caffe mocha i solens sken!

Mums, Kicki lura ut mig i vårsolen. Satt och intog en glass och kaffe vid älven. Hur mysigt som helst. Trots min luddskalle. Så nej inget pluggande ännu. Nu har jag suttit och back-up(at) datorn, äntligen musik och bilder igen. Bara hålla tummarna att den inte krachar igen.

Alla gick runt med ett leende och både på Waynes och pressbyrån var kassörerna väldigt flirtiga och trevliga. Vad lite sol kan göra ändå!

Nu ska jag ta tag i plugget....image30

Frulle och stenhårda magmuskler..

Bra där, äta frulle kvart i ett. Men så blir det om man legat o hostat och nyst framtill halv sex på morgonkvisten. Usch trött på detta, men idag ska jag plugga som tusan. Stackars Mou fick inte komma till tandläkaren fören idag så hon hade inte kunnat sova nåt hon heller.

Jaja nåt gott har det kommit av detta, fatta hur mkt jag tränat magen, det är heldagars och halva nätterna som magen jobbar när jag hostar. Grymt bra tillsammans med att jag är för trött för att laga mat= Beach 2007 here I come.. Nä så får det inte bli, laddar med gröt, ägg och smoothie nu så jag orkar.


Ha en fin dag, förlåt för mitt gnäll men jag får skriva vad jag vill här så skit i det!

Haha

Nåt ja skulle rekommendera på krogen!!!

Sinnesförvirring?..

Denna veckan började bra. I måndags fick jag pluggat mkt i biblan, och motion i form av promenad i vårsolen hem från skolan. Efter det har min data kraschat, jag blivit bomb-förkyld, och annat har också kraschat.

Datorn är iaf fixad nu, tack vare min supersnälla brorsa som har postat upp mina back-up cd´s med mina bilder och min musik på, och agerat help-desk över telefon.

Förkylningen är dock inte bättre, hostar lugnorna ur mig och har feber. Perfekt när man skulle börja tentaplugga, eller kanske inte.. Har inte fått mycket gjort idag kan jag säga. Var ute och gick i en kvart och blev helt snurrig och svettig. Inte coolt.

Mou är iaf hemma nu, stackarn med tandvärk, så blir två sjuklingar som pluggar ihop imon.

Vet inte hur jag lyckas strula till allt hela tiden. Jaja hoppas jag vågar nån gång i framtiden.

Nu ska jag äta kokosbollar (utan kokos, med fiberbirikade havregryn och massa kaffe i, funkar i krig..) och surpla massa té.

Kram

Hemlängtan..

För en helg var göteborg här, nu borta. Längtar hem, till våren och vännerna. Men vi ses snart igen! Hoppas på besök här uppe igen, både från Jönköping och Göteborg!

Tack för en kalashelg!
Sov så sött!

Grym film..

..just sett en kanon bra film! Dock lite skrajsen nu. "The Prestige"- se den!

Usch har ont i halsen och är hostig. Måste vart allt skrikande (sjungande) i helgen....

Imorgon blir det början på tentapluggningen, nu banne mig! Saknar Mou!

Ha en skön kväll!

Gbg-invasion

Ojoj, sicken helg!!
Vi kan ju börja med fredagen då en lyrisk Kicki fick vara med på ett kort med sin barnsdomskärlek Casper från Arvingarna..

Det var jag, Emma, Tessan, Kicki och Anna-Lena som entrade After-worken. Fredagslyckliga och buggsugna... eller hm..
Var väldigt skeptisk, men de spelade nästan bara covers, och det blev ett himla drag. Och med ett sånt järngäng kan man inte annat än trivas. Kicki kunde alla bakgrunds-storys to know, vi fick redan på att hon haft ett pussel med Arvingarna när hon var liten, deras skostorlekar och vart deras bandnamn kommer ifrån..
Efter spelningen så vågade Kicki inte riktigt gå fram till scen och fråga om han ville ställa upp på ett kort. Så som det driftiga och icke knäsvaga fruntimmer jag är, gick jag fram och frågade den högst mänskliga Casper om han kunde ställa upp. Kicki försökte spela ointresserad, men när hon posade var hon helt fnissig, generad och barnsligt lycklig.

Efter moon blev det ost, kex och kaffe hos mig. Mycket trevligt, sen kom Emelie också. Hade tjejsnack ända fram till ett-tiden, då jag nästan somnade sittandes. De andra fattade vinken och drog.

Lördagen blev en riktig tjejdag. Gick på stan, jag köpte en jättesöt svart-vit rutig kjol jag kollade på i gbg förra helgen. Och som alla tjejer vet är den oskrivna lagen; om man tänkt på nått i mer än två veckor är det fritt fram att köpa. Det var kärlek! Sen blev det lite mer inhandlat av de andra, och framför allt det drickbara. En fika på Wayne´s hanns med också, där personalen var väldigt stressad eller alternativt väldigt tröga.. Så här gick dialogen:

-En kycklingsallad tack.
>Kycklingpasta?
-Kycklingsallad tack!
>Ska det vara kyckling med pasta?
-Ok släng på lite pasta..
>Så en kycklingpasta?
-Nej kycklingsallad!
>ok..

Vad får då Emma och  Emelie? Jo kycklingpastan... Suuuuck! Tur det var samma pris, synd att kycklingsalladen var godare, synd att de var för hungriga för att klaga.

Sen lagade vi tacogratäng hos mig, och hade lite hemmaspa. Emelie hade med massa grymma grejor, peling, masker och massa massa smink. Tänk fem tjejer, alla sminkar sig, fixar hår och masker, tänk detta på 20.7kvm så har du synen framför dig=kaos! Men så himla mysigt. Som jag saknat mina goa göteborskor! Emelie sminkade oss alla, så vi såg ut som Spice girls, alternativs schlagermaffia. Men ska man ha schlagerförfest så ska man!

Hade verkligen hur roligt som helst på förfesten, det bjöds på många fina citat och raggningsrepliker som kommer följa med länge. Ska dock inte droppa dem här.. Lite taktkänsla får man allt ha.
Härligt att slinka in på gästlistan och slippa betala. Plus för Moon då man kunde låna stylingprodukter och fixa frissan i garderoben. Annars var det en trevlig kväll, kul att testa nytt ställe.


Idag har det bjudits på lyxfrulle hos Kicki, fruktsallad, baugetter, kladdkaka och supergott annanas-te. Sen slö kollade vi lite sex and the city, innan vi skjutsa tjejerna till stationen.
Kicki, jag och Tessan tog en långpromenad i ett soligt vårigt Karlstad. Drömde oss bort till sommaren, uteserveringar och sol.

Känner mig kalasbra nu, trött men inte ett dugg bakis. Ska sätta på en film nu och surpla te.


Slutligen ett litet kort på den snälla fotografen som tyckte vi var jobbiga gbg:are.. haha men tror nog han blev lite salig av oss ändå! haha

"Sicken sjhillnad"
becca

Utmanad..

Har blivit utmanad av Elin.
Spelreglerna:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Men då jag redan skrivit om mina egenheter i ett tidigare inlägg, så kanske det bli tjatigt att skriva igen... så jag hänvisar till detta.


Produktiv..

Åh klockan är inte ens tolv och jag har hunnit tvätta fyra tvättar, dammsuga, städa badrummet, damma, plocka ner saker i förrådet och diska. Ah nu ska jag sätta mig och plugga, sen en promenad för att bli av med överskottsenergi och rensa huvudet.

Idag får Charlestown fin besök, i form av två rekordeliga fruntimmer ifrån Götelaborg. Emma och Emelie har bestämt sig för att göra stan osäker i helgen. Akta er killar nu är maneatern här, haha.
Ikväll är Kicki lyrisk då hennes forna barndomsidoler spelar på afterwork på Bluemoon, inga mindre än Arvingarna!
Kan inte säga att jag är lika förtjust i dem, men vad gör man inte för grupptrycket.

Imon blir det biblan 10-16 för mig, medans de andra gör stan. På kvällen blir det nog gemensam middag för mig, Emma, Emelie, Kicki och Tessan, förfesten blir hos Kicki o Martins place. Kan bli hur kul som helst. När martin blir full kan mkt hända, bla låg han på golvet och mimade till Bsb, spelade in en sexig video till schlager, rockar loss till ronne o ragge... En kväll att se fram emot med andra ord!

Nu ska jag fortsätta med studerandet...



Bjuder på en "biff-becca" pose från senast Emma var på besök..

Oh sicken tv-kväll!

Nu har jag njutit av ännu ett nagelbitar avsnitt av Prison Break, sjukt bra och jobbigt!
Nu vankas "men in threes" och sen "top model",

En kopp grönt te och kura i soffan, Aaah!
image19


Vårkänslor..

..det regnar istället för snöar, alltid nåt iaf!

Just svalt min lunch, kl 18.15. Hemmagjord pizza med massa gott på. Har ont i magen nu, inte bra o inte äta på så länge. Men så himla tråkigt att äta själv, så då åt jag inte istället. Inte så smart kanske.

Har vart en helt okey dag, inte bränt ut mig men pluggat en del iaf. Vart i skolan 10.30-17. Iaf haft trevligt umgänge, och fått veta en sjukt kul grej om Petter "ringfingret" hahahaha, lycka till på hårmodells utagningen. Säker på att de söker en manlig, bred, kille 18år, som dig med svärmors-dröms-lockigt hår.

Har inte skrivit på ett tag pga att sidan inte funkat och för att min data gav upp. Därav var det perfekt att åka hem i helgen som var, min brorsa är en fena på datorer, även om tappra försök hade gjorts här så nådde det inte ändå fram. Tack ändå!
Så nu är datorn så supertrimmad att ja knappt hittar nåt. Han sorterad allt också, haha kanska borde fatta piken. Är pedant i fråga om allt annat förutom min data...

Var en kanon helg förövrigt, som gick i goda vänner, shopping, familj, och supergod sushi's tecken.
Var ute på lördan och tack vare Emma stod 9 på gästlistan till Nivå, så för en gångs skull kom alla in. Underbart, hade superkul, trots brist på hetingar, dansade i fyra timmar, drack goda drinkar och träffa vänner som det var för längesen man träffade sist..

Nä nu ska jag avnjuta ett nytt avsnitt PB!! Där kan vi snacka hetingar, mums....

annika, jag, robban och emelie på Nivå..
                                                                                 
"Ringfingret Petter"

Becca

RSS 2.0