Snooz!

O tyyypiskt! Lyckades snooza mig förbi dagens lektion, attans bananer inte alls lyckat. Jag som tom tycker om vår nuvarande föreläsare...

Jaja blir väl hemmastudier för hela slanten igen!

Hade iaf en mysig gårdag. När vissa andra var tvungna att gå upp när alarmet tjöt kl 07.00, fick jag lugnt sova kvar. Sen när han traska till skolan viska han att jag behövde sova två timmar till, o jag är ju inte den som är den...

Sen blev det hemmaplugg, en sväng till EM och en promenad tillbaka. Sen tjejmyskväll med Gossipgirl och Gynning (jag var alltså i sällskap av Kicki o Tessan, jag tror inte att Gossipgirl och Gynning är mina tjejkompisar...Jag har riktiga vänner, jag lovar..). Dock blev det mer snack än koncentration på tvn, typiskt... Men Gynning är verkligen en sköning, dock tålde jag henne inte innan, men nu bjuder hon verkligen på sig.

Just det plugg var det nu!

Ha en underbar dag!

Pest eller kolera!

Om du var tvungen att vara med i en reklamfilm,
vilken av dessa tre skulle du då välja?

SB12- mot dålig andedräkt

Pevaryl- mot illaluktande flytningar och svamp i underlivet

AC3- mot analklåda, sprickor och hemorrojder

Vilket skulle du vilja bli igenkänd på stan för?

Vilken väljer du?

Min drömman!

Jag fick den här omgjorda bilden av Annika för ett tag sen, men lägger upp den nu ändå. Detta är min drömman, ta mig Jude Law när du vill, var du vill, hur du vill!

image116

Pettitesser som att man inte är singel kan man bortse ifrån om man skulle få skamliga förslag ifrån honom...
Visst skulle vi vart ett vackert par?! (Bortsett från min tjurnacke haha)

Gah! Blir galen utan telefon!

Varför är inte en kotte online när man inte kan nå dem på något annat sätt? Jaja frå väl tillbaka mobilen om en timme, men man känner sig verkligen helt utelämnad utan den. Usch va beroende man är!

Överraskningsfest för två töser!

"kl 15.15 vid lagerhouse i partystassen. Trots att klockan bara är barnet så behöver ni varken dryck eller mat i magen eller handen" eller ett liknande sms fick Krizzy och Jojo på fredagskvällen. De blev lite smått nyfikna och frågvisa. Men vi höll tyst som muren. Typ!

Kl 14.15 kommer jag till Renen, var meningen att jag skulle göra klart tårtan. Hade bakat både kladdkaka och tårtbotten. Där möts jag av två stressade och halvnakna flickor som springen runt och byter kläder, sminkar sig och fixar hår. Själv hade jag stress sminkat mig på 5min innan jag kuta över. Men hann göra iordning tårtan och skriva med glasyr på både den och kladdkakan, mkt elegant!

Jag och Sara har haft lite hemliga möten under veckan för att planera allt lite, men såklart gick inte allt enligt planerna...

Vi -Sara, Sara (saras mkt trevliga vän), Madde, Lina, Krizzy, Jojo, Empa och jag, var iaf och åt på Alfie. Supergott verkligen. De flesta åt plankstek som Empa höjt till skyarna, hur gott som helst. Jag tog dock lax på planka. Trots att det såg ut som en 3åring ätit på min plats. Blev både vin och cider till maten, jag som inte druckit sen nyår blev mkt fnissig. Vi hade supertrevligt. Borde gå ut och äta oftare!


Efter middagen blev nästa anhalt min lägenhet, efter att ha försökt missleda genom att gå kringelkrokiga vägar. Här blev det fina daquries till födelsedagsbarnen, och limedrinkar till oss andra.


Några drinkar senare gick vi vidare till Empa där det blev en kvarts power-hour för att få igång oss och sen blev det skönsång med Singstar. Så himla roligt. Bara när man är bland tjejerna, mickljudet lågt och musiken hög dock. Sen fick Jojo sjunga duett iförd en morgonrock (hennes största äckel) mot Krizzy som var tvungen att hålla en sillburk (hennes största äckel).


Nu var det dags för kvällens slutdestination: Renen! Jag tror både Jojo och Krizzy misstänkte att vi skulle avsluta här, eftersom vi slängde ut Jojo kl 14 för att vi skulle "laga" en sak.. Vi sa iaf att de skulle gå in och ställa sig i vardagsrummet och blunda. I detta läget var lägenheten nersläckt helt tyst och tom. Jag sprang runt och leta efter folk men såg verkligen ingen, blev lite orolig att ingen hade kommit, så tog iaf fram tårtorna.. Så då fick de kolla, "hm ooo en tom lägenhet", jaja de kan väl ta av sig nu då. Då väller typ 20pers ut ifrån saras rum sjungande för full hals "ja må de leva..." Sicka miner på töserna, Krizzy som är världens mest lättskrämda tjej hoppa typ en meter upp i luften.
Vi hade förberett en tipspromenad i ämnet Krizzy och Mou, med frågor i stil med " Hur många har töserna idkat älskog med under sin Karlstad period?" då förstår ni nivån på det. En lek där man får dra en lapp med ett bandnamn, som man ska börja sjunga en låt av så får laget gissa under en minut. Sen såklart charader med massa pinsamheter om personerna på festen. Det var väldigt lyckat och jag tror folk hade roligt.


Kvällen avslutades med en taxiresa till Bluemoon, där fler drinkar intogs, och det shakades rumpa som aldrig förr.


Dock slog min fylla till pang bom vid halv två då jag vandrade(raglade, vinglade) hemåt, tillbad porslinsguden, smörjde in mig i bus(en konstig fyllevana jag har) och tokdäckade. Sov verkligen stenhårt vaknade först efter att Rickard tydligen hade stått och ringt på dörrklockan en rätt lång stund. Dock var jag inte i form för sällskap, har inte så mkt minne av vad ja sa men men...

Imorse vaknade jag med årets värsta bakfylla(med tanke på att det är den första hittills i år..), ingen mobil och träningsvärk i HELA kroppen. Helt klart värt det!!!

Idag har vart en riktig slappisdag, ikväll blir det pizza och en recenssion av gårdagskvällen på renen.

RSS 2.0