Lugn helg

Det var behövligt, och egentligen hade jag ju inget val så det var ju bra.
Inget val pga dels sinande resurser, dels brist på tid. Har inte skrivit klart och deadline är snart, och sen så var jag ju 2,5p ifrån att klara tentan så behöver studera.

Usch så hemskt att vara så nära att klara, känns inget kul alls att behöva sätta sig med det man la ifrån sig för 3veckors sedan. Men samtidigt tror jag att jag kommer ihåg mycket. Om man väl sätter sig och går igenom redan nu så klarar jag detta galant. Mindre kul att det tar värdefull tid från statistiken som jag fortfarande fattar nada av, förutom dragning med återläggning, det kan Branca intyga haha.
Jag är verklige ute och cyklar ibland, bra att man kunde bjuda på ett skratt, mindre bra att det var mitt i en föreläsning och det var knäpptyst förutom oss.

Nu ska jag sätta mig och skriva min spalt. Så om det är någon som har en fråga om sex och kärlek, lämna en kommentar!

Sen har jag bokat pass till fyra, få se om jag känner för att gå ut i ösregnet.. tveksamt. Jag har verkligen dålig karaktär när det är så lätt att boka och avboka pass.
Bara för att jag tränade igår och tyckte det var jättekul så gick jag in och bokade pass tills idag, imon och tisdag. Så typiskt mig!

Imorgon är iaf modeplåtningen, ska bli så roligt! Hoppas det blir lika bra som vi har tänkt oss i våra små huvuden. Sen ska jag passa på och flirta lite när jag hämtar kläderna, kan ju aldrig skada. Haha fin att titta på iaf!

Har föresten kommit på att jag verkligen vill ha glasögon, farligt att ha massa fina hemma som jag kan pröva. Dock vill jag ju inte ha dålig syn på köpet, fönsterglas funkar fint. Haha och jag som tyckte Mou var lustig som så gärna ville ha glajjer, nu förstår jag dig! Tycker förövrigt det är riktigt hett med glasögon på vissa killar, tänk att ta av dem och rufsa till deras hår.... mm

Ha en underbar söndag!
Becca

Tiggeri..

Ok nu kommer det även från mig, men jag VILL ha gratis prylar vill inte ni det? Enkelt är det också!
Gå in på denna länken http://gratisgen.se/?ref=49191, bli medlem, fullgör två erbjudande (eller ett som är värt 1p) man kan t.ex. bli medlem på två spelsajter helt gratis. Sen ska man värva 7personer för att själv få sin gratispryl! 

Lätt som en plätt och det funkar verkligen!
Varför de ger ut gratisprylar är ju en befogad fråga, men eftersom det blir vi som sprider reklamen (utan att spamma) alla måste fullgöra ett erbjudande, någon kanske nappar, det blir vi belönade för genom en gratis pryl. 

Ni som jag värvat innan har fortfarande inte fullgjort era erbjudande, utan det så kan jag inte tillgodoräkna mig er, och ni kan inte heller få något..

Tack så mkt och börja värva!
Kramis 

Äta bör man...

I helgen låg jag och några sköna lirare vid älven och snackar om allt möjligt. Då kläcker H ur sig att hon inte gillar mat, att hon bara väntar på dan då ett piller som kan ersätta mat uppfinns. Att hon hellre äter godis och kakor och sånt. Herregud, jag älskar mat och att äta! Om jag fick välja (om man nu skulle kunna klara sig utan mat rent fysiologiskt) skulle jag helt klart välja att bara äta mat resten av livet, om valet var bara mat eller godis. Åh nu blev jag hungrig bara för det... attans!

Sussa gott och vakna torrt!
Beccasin

Mina look-A-likes tydligen:

image38image39image40

Anger management tack!

Min kära dator har kraschat för sin fjärde gång, men nästa gång då ska jag verkligen skicka tillbaka den!(sagt detta varje gång den svikit mig..)

Har idag lämnat in en mkt givande och intressant inlämningsuppgift i dataprogrammet SPSS, Becca som verkligen älskar datorer och är lite av en naturbegåvning tog det med ro. Har inte alls slitit mitt hår, svurit, hotat med att slänga ut datahelvetet genom skolans stängda fönster eller haft några som helst problem med det. Skönt va?! Statistik är underbart, skönt med en logisk kurs, ingen räkning heller, som våran förövrigt mycket kompetente föreläsare påpekade.

(De som känner mig vet att övanstående uppgifter inte stämmer ens lite...)

Utöver detta så har det vart en rolig vecka, började med glasstest för tidningen, blev tvingad o smaka den gräsliga "Girlie" tvi, slösa inte ett öre på denna glassen. 
Sen har jag och Frida börjat fila på moderepotaget inför nästa nummer. Fruktansvärt roligt, bara vi får vara med hela vägen, med tanke på att vi gjort i stort sätt allt utom valt modellerna. Har iaf gått runt och fått klartecken att få make up store att sminka modellerna, ordnat skor, kläder från fyra affärer och glasögon. Kommer bli kanon om vi får regissera och få utlopp för alla våra ideér.

Så imon ska vi gå runt i affärena och välja kläderna, för att på fredag gå runt och testa dem på "modellerna". Plåtningen äger rum på måndag morgon, på ett ganska stort och välkänt ställe... Vill inte avslöja för mycket, om det mot förmodan är någon som faktiskt läser min blogg. Haha...

Nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan och kolla ett vänner avsnitt, niice. Sen ska jag försöka dra ut mig på en liten promenix.
Dock inte det roligaste just nu (Obs! VARNING! mer gnäll på G,sluta läs, jag upprepar, sluta läs!) pollen är för jäkligt för mig nu, så fort jag går utanför dörren, eller ens har öppet förster. Ögon, näsan rinner och kliar, ont i huvudet, och illrött öga som inte har försvunnit på fyra dagar nu. Känner mig riktigt läcker kan jag meddela...

Nope slut på gnället, borde gå en anger management kurs, måste lära mig att sluta svälja allt, le och nicka jakande. No more mr nice guy,(hm nice girl..)

Som ni ser, inte ens om jag försöker så ser jag arg ut..

Porrpung, på eller av?
Becca

Kumulativ frekvenspolygon

Va vet ni inte vad det är?
Dagen ungdom alltså!
Det har jag iaf -kan man säga- lärt mig idag. Underbart. Trodde inte räknestugan skulle ge nåt, då vi inte hittade några övningar på nätet och bara haft två föreläsningar hittills, men jag och Mou hann faktiskt med alla övningar. Grymt, sen hann vi gnugga in det i allas face att vi var klara när de bara var på andra uppgiften. "Meh bara o dela med hundra BoJ" haha lite internt.. Tror dock hemligheten ligger i att vi fråga Abdu om allt, haha men frågar man inte så får man inget veta heller. Nu ska ni inte tro att jag tyckte det var roligt eller intressant, bara att vi hann med övningarna! Fortfarande sjukt trist!

Så är man i sin lilla lägenhet i Charlestown igen. Samtidigt som att det kändes som tiden bara sprang bort när man var hemma, så känns det jättekonstigt och ovant att vara här igen, som efter ett jullov(tack vare snöinslaget) Konstigt men kul iaf. Fått tillbaka lite energi. Trots att min snälla familj var hundvakt nu under påsk, så jag inte kunde sova hemma pga rinnande näsa och ögon, och fick våldgästa min kära storebror istället, så har "påsklovet" vart riktigt trevligt.
Har blivit mkt vänner, familj och partaj. Precis som det ska vara, tyvärr hann jag ju inte träffa alla jag ville, men får se till att skeppa upp dem till de värmländska skogarna istället. Jess du är hjärtligt välkommen! Sen kommer nog Annika upp till valborg, får hoppas hon uppskattar Karlsta´s studentliv med ovven på och allt. Du kommer icke undan Annika du får låna någons!! Haha!

Nu har jag just avnjutit en supergod fisk och skaldjurssoppa med räkor, lax, majs, broccoli och färsk spenat. Så himla gott. Särskillt med tanke på dagens matintag. Hade inte föreläsning fören 13 idag så tog det lilla lugna imorse, kokade ägg och tänkte göra god o lång frukost. Otur för mig att äggen gick ut 23e mars och mjölken den 4 april, att det bara fanns pålägg och inget bröd. Så blev tur till affären för storhandling på fastande mage. Självklart blev det tajt med tid till bussen så hann svälja en macka. Äggen ligger kalla i kylen nu, typiskt.. Jaja kanske funkar imon.

Nu ska jag färga håret och om Mou kommer förbi med en kakform, blir det tårtbottenbak med. Eftersom en liten tösabit borta på Renen fyller 22år imon.

Nu orkar jag inte skriva mer. Annika har iaf lagt upp en fint litet kollage från helgens fester gå in hos henne o kolla.., orkar inte skriva så mer ingående om helgen mkt har hänt.

Puss i ljumsken (sååå cheese line förlåt)
Becca

Fråga Becca

Får se om jag ses som manshatande bitter flata efter detta...

Helgen som gått..

..var nästan lika bra som jag hade sett fram emot. Fredagen var nästan bättre!

Jag låter bilderna tala för sig själva...








Idag har jag och Anita (försökt)ragga rabatter på stan, det var bara liiite förudmjukande och resulterade inte i så mycket alls, men bara jobba på. (Hoppas på att de andra lyckas bättre..)

Sen hade vi kursstart idag, statistik är det vi ska ägna de sista tio veckorna innan sommarlovet till alltså.(Förhoppningsvis klara också så man slipper sånt plugg i sommar!)
Den var hm, intressant, om man förstår vad föreläsaren säger så blir det nog bra. Han förklarade iaf överdrivet tydligt, men lite irriterande att hans skor knarrade som tusan när han gick runt, han kunde verkligen inte stå still. Sen så antecknade han precis samma sak som han, när han var klar, hade på en OH-bild, kanske bara är jag som är en lat ungdom som tyckte det var lite onödigt jobb.
I vanlig ordning så hade JLo en fråga i sista sekunden som höll oss kvar i en kvart extra, har ingen aning om vad frågan eller förövrigt svaret var, men föreläsaren avslutade iaf med "..men detta kommer vi gå in på mer längre fram i kursen.." Varför inte bara svara med det först och låta oss gå?

Jag och Mou promenerade hem, hade tom joggingskor med oss. Hur skönt som helst, behövde lufta skallen efter skolan. Blir nog promenad till skolan imorgon med, mest pga att båda är snåla och bådas busskort gått ut.
Haha men det är ju nyttigt och skönt också. Två flugor i en smäll inte illa!

Just snackat med Annika och planerat lite inför stundande långhels i Götet, kan nog bli ganska så nice det med.

Nu ska jag snart lägga mig, har en dejt i tvättstugan kl 7 imorgon. Vill ju inte försova mig till nåt sånt...

Ha en kanon kväll nu!
Becca

RSS 2.0