Dagens prognos: Orkanvindar, någon plusgrad och duggregn

Ska direkt hoppa över att kommentera hur himla längesen det var jag blogga sist, då jag kan se en trend i tidigare inlägg som droppats med mkt ojämna mellanrum. Går helt enkelt in för att skriva lite nonsens, som helt eller delvis har med sanningen att göra.

Kan ju passa på att berätta lite om en hejdundrande avslutning i Karlstad, som gick av stapeln på Nöjjes uteservering. Deltagare; En jäkla massa trevliga fruntimmer: Krizzy, Saris, Mou, Madde, Empa och jag, sen var en hop förfriskade gossar också med; Flotten, Mackan, Anders och en Petter (som egentligen skulle åkt hem, men som tyckte att det var så trevligt så han stannade och inhalerade ett dussin öl till).
När vi fuktat vår strype och fått klartecken från Lina, förflyttade vi oss på aningen ostadiga ben mot Herrhagen.

Lina hade ett grymt förfestspel som hette våghalsen, vilket var som sanning och konsekvens. Varje person fick singla slant om vilket man skulle få. Sara stackaren åkte bara på konsekvens, men som den våghalsen (och aningen onyktra) tjej hon är så antog hon varje uppdrag! Det första var: "Knacka på hos grannen och fråga om du kan få låna en toarulle, då du har råkat ta laxermedel istället för alvedon"  Sen var det massa uppdrag som innefattade sms, som man inte fick förklara för "sms-offren" fören efter midnatt, så kan tänka mig det blev en del förvirring i kompiskretsen haha. Hade verkligen superroligt på förfesten, Björnet Jones och En Boss och en susanna dök upp och förgyllde aftonen med!
Slutstationen blev Glada Ankan, där mkt känningar uppehöll sig. Mkt trevlig där med.  Sjukt varmt var det, så avrundade kvällen med nattdopp i älven. Det är ett säkert vårtecken, när man finner en förfriskad becca skvättandes i Älva!

Med andra ord en kanon avslutning innan alla åkte hem till sitt över sommaren!
Fortsatt uppdatering att vänta inom en snar framtid...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0